Livsboost forløb

Forstå og se bag om årsagen til dine udfordringer. Hel roden effektivt i familiesystemet.

Oplever du, at der kan være udfordringer, som du har brug for at forstå og få løst? Relationer enten på jobbet eller privat, følelser, selvsaboterende mønstre eller fysiske symptomer, som står i vejen for din livskvalitet? Som begrænser dig?

I Mosaics unikke – og hæderkronede – udviklingsklub, der nu har 6 år på bagen, får du ny viden, indsigter og dyb heling. Vi forfølger sandheden og finder roden til udfordringerne i dine forældre og bedsteforældres belastende oplevelser og i familiesystemet. Vi heler familiesystemet gennem indsigt og nærvær – så problemerne kan slippe for good.

Klubben er for alle (ingen forhåndskundskaber) der ønsker et inspirerende, støttende og kompetent fællesskab at udvikle sig i. Et sted, hvor du kan få hjælp, når livet og hverdagen udfordrer og slår til dig. Hvor kan du ellers det?

Og hvor du samtidig kan få et kig ind i tilværelsens dybere sammenhænge og magi.

Klubben er on-going og du tilmelder dig for 6 lørdagsworkshops ad gangen. Her møder du de samme mennesker hver gang. Dette er nøglen til den tryghed, åbenhed, kompetence og hjertevarme, der kendetegner klubben – og som muliggør at de vigtige, sårbare og til tider skamfulde emner kan tages op Normalt til stor lettelse og inspiration for alle – under overfladen bøvler vi alle med  varianter af det samme…   

I klubben kan du deltage på 2 forskellige måder – læs mere herunder eller ring til Lene.

Praktisk

 • 6 lørdagsworkshops  kl. 9-17
 • Erfaren kursusleder med omkring 450 opstillinger bag sig og kompetente repræsentanter
 • Minimum 6 måneders intensiv udvikling
 • Sted: Frederiksberg – adresse følger i velkomstmail
 • Datoer: 
  • Livsboost 2019-2 ledige pladser tilmelding kan ske nu
  • Livsboost 2019-1 d. 2/3, 6/4, 4/5, 15/6, 7/9, 5/10. Udsolgt
  • Livsboost 2018-1 d. 16/6 2018, 1/9, 6/10, 3/11, 1/12  og 5/1 2019.  Udsolgt
 • Deltagerantal8 type A-deltagere og maks 4 type B-deltager (læs nederst)
 • Hver type A-deltager får en opstilling på hver 2. gang. 
 • Netværksgruppe af spændende mennesker der interesserer sig for det samme som dig.
 • En indledende coachingsession, hvis du aldrig har været med i klubben før.
 • Kaffe, te og kage/snacks undervejs – overvejende økologisk.
 • Mulighed for at tage gæster med.
“ Pludselig giver det mening på en helt ny måde. Jeg har fået en ny empati og omsorg for mig selv - føler mig fri og lettet. Min migræne er væk. Jeg har fået mod til at arbejde med min gigt”
Lene Kjær
Coach

Udfordringer, du kan arbejde med

Du kan tage lige præcis det emne/problem op som lige nu fylder i dit liv. 

Tidligere medlemmer har brugt klubben til at bearbejde, forebygge og behandle problemer af psykologisk, helbredsmæssig, relationel eller jobmæssig karakter fx sundheden/ psykosomatiske sygdomme, følelser der tager magten over en, depression, angst, bundløs sorg, forvirring, følelsesløshed, eksplosiv vrede, søvnløshed, manglende motivation, misbrug, overspisning mm

Desuden uhensigtsmæssige psykologiske mønstre (fx enneagramtypens mønstre), OCED og ADHD  såvel som fysiske symptomer (fx migræne, dårlig ryg, dårligt knæ, stiv nakke, uforklarlig barnløshed,  smerter, uforklarlige symptomer uden kendt diagnose, gigt, overspisning mm) samt problemer med relationer fx parforhold,  til børn, på job og i organisationen.

Metoder og forståelsesrammer

Familieopstillinger, systemiske opstillinger og organisationsopstillinger har vist sig at være et både effektivt og blidt fremskridt inden for terapeutiske metode, indsigts- og forandringsarbejde. Så stærke at det kan virke magisk. Enneagrammet er en af de mest præcise og komplette personlighedsmodeller vi kender i dag. Enneagrammets komplementære supplement er essensforståelsen efter Almaas.

I klubben bruger vi desuden inspirerende delingsrunder, debriefing efter opstillingerne, guidede meditationer, systemisk viden, psykoeducation og teori i forhold til deltagernes oplevelser og behov.

 

Livsboostklubben vil give dig:

 1. 6 måneder med erfaren ekspert som din personlige facilitator
 2. 6 måneder med fuld blus på din heling, helbredelse og blivende udvikling
 3. overskud, motivation og fornyet flow, når opstillingerne er færdigintegreret – som konsekvens af at du løbende får løst dine udfordringer.
 4. aflastning og afstresning af både dig og dine nærmeste relationer  
 5. et kompetent hold af erfarne opstillere
 6. mulighed for at følge hinandens udvikling og høre resultaterne fra tidligere opstillinger hver gang klubben mødes
 7. netværk, kammeratskab, inspiration og mening på din sjælerejse, når du mødes med klubbens andre deltagere

Træningen med opstillinger vil desuden styrke din evne til, at:

 • træffe bedre beslutninger og valg, du bliver glad for
 • skærpe dine relationskompetencer,
 • lære om enneagramtyperne og det modsatte køn gennem dine egne direkte oplevelser,
 • stole på det, du mærker, og på din intuition.
 • ekspandere ind i sundhed, essens og sjælskontakt, når du løbende heles og sættes fri af de systemiske forviklinger og tidligere generationers belastninger.
 

Du kan deltage på 2 forskellige måder

Type A-deltager: med dine egne emner på programmet. Prisen er nævnt under ‘din investering’.

Type B-deltager: her har du ikke dine egne emner på programmet men deltager i alt det andet på lige fod med de andre. Du får alle de indsigter, erkendelser, udviklings-gaver og den heling, der ligger i at repræsentere for de andre, men du er ikke med til at sætte dagsordenen med dine egne emner. Dette medlemsskab kan fx være en god måde at begynde i klubben og lære metoden og formen at kende på en stille og rolig måde, eller en måde at blive i klubbens nærende fællesskab i en periode hvor et fuldt klubmedlemsskab ikke er muligt. Det koster halv pris at være med som repræsentant.

Gæst: Indimellem har vi en gæst med. Gæst er for dig der er nysgerrig og som gerne prøve klubben og familieopstillinger med Lene som facilitator af, inden du tilmelder dig alle 6 workshops.

Facilitator: "Mit hjertebarn"

Klubben ledes af mig – Lene Eriksen – og den er mit hjertebarn. Her kombinerer jeg det bedste; mit opstillingsarbejde med min Enneagramviden, min psykoterapeutiske  erfaring og med min baggrund som NLP trainer og erhvervscoach. Mit verdensbillede og mit arbejde bevæger sig både på det fysiske, psykologiske og det spirituelle (essens og sjæls) plan. Mit arbejdsfelt spænder fra jobudfordringer,  fysiske symptomer/ psykosomatiske lidelser, relationelle udfordringer (familie og parforhold) til kald, sjæls og essens arbejde. For mig er klubben en sand perle af forløsning og ny visdom. Heling, der spreder sig som ringe i vandet fra deltagerne og videre ud til deres relationer og familier. Uskyldige børn sættes fri af slægtens belastninger – det elsker jeg. Dette er heling gennem indsigt.

Jeg har en 2 årig familie- og organisationsopstilings-uddannelse bag mig, og er blevet undervist af nogle af de største internationale kapaciteter.  Jeg mange års intensiv erfaring med familieopstillinger, strukturelle opstillinger, indsigts- og organisationsopstillinger. Jeg har i dag faciliteret omkring 450 opstillinger for andre. Opstillinger er en af mine egne foretrukne udviklingsmetoder, når jeg selv skal tage et udviklingsskridt.

Din investering

Din investering for mere end 6 måneder med fuld drøn på din udvikling og problemløsning i livet.  Med løsningsorienteret effektiv terapi, store oplevelser og indsigter, der nærmer sig det magiske. Med dybt healingssarbejde, der aflaster og styrker både dig, din slægt og børn på måder hverken individuel terapi eller coaching  er i stand til. Alt dette for kun 1475 kr om måneden i 6 måneder.  

Dette for noget af det mest kærlige du kan gøre for dig selv, dine børn, forældre og øvrige relationer. 

Spar 900 kr

Betaler du hele forløbet ved din tilmelding, får du en rabat på 900 kr. Den samlede pris bliver derved ikke 8.850 kr. men kun 7.950 krfor alle 6 workshops.  

Deltagerantallet er begrænset, da Lene lægger vægt på kvalitet i hendes arbejde. Kun 8 pladser med egen opstilling, som besættes efter ‘først til mølle’-princippet. Tilmeld dig derfor nu.

Tilmeld dig her

Ved tilmelding forpligter du dig til at deltage i hele forløbet og betale for alle 6 måneder. 

Bliver du forhindret ...

 i at komme en gang, gør det ikke noget. Så kan du glæde dig over at holdets gruppesjæl arbejder for dig, og bare nyde det andet, du skal til. Du vil blive opdateret, når de øvrige deltager deler deres erfaringer i  runden næste gang. Eventuelt kan du deltage på et af Mosaics andre opstillingskurser i stedet. 

Det er den vildeste terapeutiske oplevelse jeg nogensinde har haft. Så fedt. Virkeligt effektfuldt!
Katrine
Fotograf
Close Menu