Parterapi uden Partner – en anden vej

Dette 2 dages kursus (fredag eftermiddag til lørdag eftermiddag) er for alle der har udfordringer i parforholdet eller i relationen til sin ex. Det er for alle som har behov for positiv forandring, men som ikke ønsker traditionel parterapi fx fordi den ene af jer ikke vil, eller ikke  kan se relevansen.

På dette kursus kan du arbejde helt diskret og fortroligt med jeres relation og selv høste frugterne uden at din partner (ex partner) behøver at blive involveret overhovedet modsat fx parterapi eller konfliktmægling.

Her får du selv styrepinden til at skabe den relation, du vil, gennem din egen indsigt og udvikling.

Kurset er ikke programsat pt men brug kurset En Bedre Relation- Fri af Krogen i stedet

Er det effektivt?

Ja det er dybt effektivt. Men ikke kun er det effektivt; det er også både holdbart og bæredygtigt. Du får nemlig udviklingsgaverne direkte til dig selv. Og når du udvikler dig påvirker det dine relationer hele vejen rundt – både dem til denne partner men også dem til alle andre mennesker privat og på job. Herunder også nye relationer i fremtiden.

Kurset er for dig, der:

 • Har udfordringer i dit parforhold, med din din ex eller som kan se at et gammelt parforhold begrænser mulighederne i  et nyt.
 • Gerne vil blive klogere på hvad det egentligt er, der foregår – og på hvilken krog det har i dig.
 • Længes efter en bedre relation med færre konflikter og mere plads til kærlighed – eller samarbejde.
 • Ønsker en mere tilfredsstillende og holdbar relation.
 • Kunne tænke dig at styrke dine egne relationsevner, og én gang for alle få helet det, der ligger bag udfordringerne.
 • Gerne vil udvikle dig og have større relationskompetence, så du kan være i denne og i andre relationer med mere forståelse, selvrespekt og selvværd.

På kurset får du:

 • Konkrete erkendelser om hvor, hvorfor og hvordan det går galt mellem jer.
 • Indsigt i det, der ligger bag jeres udfordringer: Du vil se det, der ligger under udfordringerne, og forstå hvorfor det er så svært.
 • Svar på hvordan det opleves for din partner / ex partner. Noget du sikkert har gættet på. Men den slags gæt siger som regel mest om den, der gætter. Men med de metoder vi bruger på kurset, er det muligt at få præcise svar på dette spørgsmål, og konkret indsigt i det, der normalt er skjult for os.
 • Forståelse for hvorfor han/hun har den effekt på dig, som han/hun har. Hvilken krog har det der sker, ind i dig? Hvad er der på spil?  Her vil du altså se bagved de umiddelbare handlinger og attituder, og få dybere indsigt i dig selv. Du vil få bevidsthed om den del i dig, som tillader problemet at være der. Den del der samtidig begrænser dig.

Men ikke nok med det!

Vi vil tage det et stort skridt videre; vi vil nemlig ikke blot se bag om det, der foregår – vi vil også hele (heale/ forsone/forløse) det. Det gør vi ved at hele den krog/ det sår, der er i dig. Den krog der for dit vedkommende gør problemet muligt. Når den er helet bliver du sat fri. Relationen bliver sat fri. Men ikke nok med det; når krogen ikke er der længere er du også blevet mere relationsmæssigt kompetent i forhold til andre mennesker også.

 • Du vil altså også få mulighed for at hele og forløse din egen andel af udfordringen, hvilket ikke blot vil hjælpe i forhold til denne relation men vil hæve din relationskompetence helt generelt.

Hvor, hvornår og hvor meget?

Kurset er ikke programsat pt men brug kurset En Bedre Relation- Fri af Krogen i stedet

bliver afholdt d. 9-10 marts 2018; fredag kl 17-21 og lørdag kl 9-16/17.

Kurset koster kun 2700 kr, hvilket er inklusiv kursusmateriale, kaffe, te og snacks. Dette er for 2 dages intensiv lærings- og udviklingsproces med relationsviden, indsigter og dybe helingsprocesser skræddersyet præcis til dig, det sted du er i livet og til din udfordrende relation. Du får indsigtsopstillinger, der hjælper dig forstå din partner og indsigtsopstillinger, der behandler vigtige områder af parforholdet. Desuden får du din egen fulde opstilling, der præcist er skræddersyet til dig og din situation. Kender du Enneagrammet vil din viden ekspandere fra et oplevelsesorienteret sted, som ingen bøger kan lære dig.

I sammenligning koster en enkelt session parterapi let 1300-1600 kr og som regel skal der en lang række sessioner til, for at skabe holdbare forandringer. Typiske vil den ene af jer gå lidt kold på terapeuten – hvilket forhindrer et godt udbytte.

Her kan du styre det selv.

Det vil jeg ikke gå glip af. Tilmeld mig nu! Lige her

Rabat

Kommer du fra Jylland, Fyn eller Bornholm får du 500 kr i rabat som tilskud til din transport.

Har du allerede deltaget på kurset én gang, koster det kun 1700 kr at deltage igen – besparelsen er derved 1000 kr. (Her får du så ikke yderligere transporttilskud).

Vil du udelukkende deltage som repræsentant koster kurset kun 1200 kr. (Her får du så ikke yderligere transporttilskud).

Kun få pladser

Først til mølle, da der er begrænsede pladser. Det er et hyggeligt og eksklusivt kursus med maks 10 deltagere i alt. Heraf vil der være maks 6, der arbejder med egen relation/opstilling.

Lad mig sikre mig min plads nu. Lige her!

Bliver du bremset af, at du ikke kender metoden? Det skal du ikke – den er let og alle kan. Men ring til Lene! Hun er god at snakke med, og kan hurtigt briefe dig om det, du har brug for. Eventuelt kan du komme med til en introduktion først. Læs også herunder om metoden.

Alle kan deltage. Du skal vide at alle kan deltage, og at vi starter fra starten. Så alle – også jer der aldrig har prøvet det før – kommer godt i gang og er med helt fra start.

Tilmeld mig nu og her!

Mere om metode og facilitator herunder

Let for dig

Modsat hvad mange tror (at det nødvendigvis er stort tungt og trist at arbejde med den slags) er dette arbejde både spændende, levende og ofte ganske morsomt (dog uden at være useriøst). Det er det fordi vi afdækker sandheden – som i sig selv er interessant og spændende.

Desuden vil det være let for dig – vi andre gør nemlig hele dit arbejdet for dig. Ja det lyder måske utroligt, men sandt er det. Med opstillinger skal du ikke gøre andet end at sidde og kigge på, mens jeg og de andre kursister skridt for skridt afdækker sandheden i din situation og henter den nye viden og alle informationerne frem til dig. Utroligt, hvis man ikke har prøvet det før – men ret let, logisk og super nyttigt, når man først er kommet i gang. Og det bedste er, at alle kan.

Om metoden

Med opstillingsmetoden arbejder vi for hinanden, hvilket gør det både blidt, nænsomt og utroligt effektfuldt for dig. Ligesom det på samme tid vil skaffe dig viden som hverken individuel terapi, undervisning eller coaching vil kunne komme i nærheden af. Da dem, der arbejder for dig, ikke har dine binde vinkler, kan de komme meget tættere på sandheden end du selv kan. Det gør det utroligt stærkt og effektivt.  Ofte bliver det meget rørende og stort –  til tider bliver det magisk men altid er det dybt helende. En opstilling er en initiering af en helingsproces, som løber så langt som dit system kan magte at ekspandere.

Fra opstillingsarbejdet ved vi meget om at skabe blivende forandringer. Sådan helt praktisk. Vi ved, at det på ingen måde er muligt at ændre dybe mønstre ved blot at tale om dem eller ønske dem. De skal ned i kroppen og forbindes med en følelsesmæssig oplevelse, flettes ind i kropslige positive sansninger og udløse de neurologisk set vigtige signalstof-responser. Det er det opstillinger gør for os.

Metoden påvirker med sin mindfulde tilgang og de kropslige og følelsesmæssige oplevelser hjernen til et positivt, glædesfyldt og visionært fokus.  Ved at få det ned i kroppen og fastholde et  sansende og følende fokus begynder vi automatisk at identificere os med en højere vision for livet – vi kommer ind i essensen.

Om facilitator og opstillinger

Arbejdet faciliteres af cand brom, coach og psykoterapeut MPF Lene Eriksen, der har arbejdet med opstillinger siden 2012. Hun står for Livsboost udviklingsklubben, der nu på 5. år booster livet for ressourcefulde kvinder i vækst, og for Livsboost sommerretreatet på træskib i den tyrkiske skærgård, der ligeledes skal afsted for 5 år i stræk. Lene kombinerer gerne opstillingsarbejdet med Enneagrammets viden, NLP, essensarbejde og anden livsvisdom.

Det vil jeg ikke gå glip af. Tilmeld mig nu. Lige her!

Close Menu