Behandlinger

Jeg behandler psykiske lidelser og sundhedsmæssige uregelmæssigheder fx mindreværd, usikkerhed, angst, stress, søvnløshed, depressioner, angst, smerter og psykosomatiske fysiske symptomer fx overspisning, ond i knæ, udeblevet graviditet, rygproblemer, blærebetændelse mm. Tingene hænger ofte sammen på det indre plan.

Behandling kan enten være individuelle sessioner men det kan også være behandlingsforløb  i grupper.

I behandlingerne skaber jeg et trygt rum, hvor klienterne kan føle sig godt tilpas og ok, som de er. Det betyder at de kan tillade sig at slappe af og gå på opdagelse i deres eget indre og finde de sammenhænge og blokeringer, der skabet problemerne. På den måde kan de forløse det, der skal forløses for at helbredelsen finder sted.

Mine klienter beskriver mig som en behandler, der skærer ind til benet på en nænsom måde. Jeg har gennem årene videreuddannet mig og samlet en del metoder, det betyder at jeg har en fleksibel tilgang til behandlingerne, og kan bruge kognitive metoder (NLP), følelsesarbejde (gestaltterapi), delarbejde (voice dialogue, opstillinger), hypnose (ubevidste sind) og systemiske metoder (bl.a. familieopstillinger).

Men jeg er selvfølgelig fleksibel og indstillet på at benytte de metoder, som du har særlig præference for. Individuelle sessioner varer 1- 1½ time.

Close Menu