Familieopstillinger og organisationsopstillinger

Familieopstillinger er en ny  tilgang til psykoterapi og forandringsarbejde, der udmærker sig ved at være meget effektiv og utroligt blid og have evnen til at skabe blivende forandringer. 

Med traditionel tankegang og individuelle metoder kigger vi efter løsningen, samme sted som vi ser symptomet/problemet. Er medarbejderen stresset arbejder vi med medarbejderen for at finde årsagen/løsningen, græder barnet gør vi noget ved barnet og gør knæet ondt kigger vi efter en løsning i knæet. Er Kurt angst leder vi traditionelt efter årsagen i Kurts liv og personlighed.

Men tingene hænger sammen på  umiddelbart skjulte måder, så derfor må vi kigge på helheden/ systemet når vi vil afdække sandheden og finde en holdbar løsning, så problemet ikke bare vender tilbage igen. 

Måske er medarbejderen stresset pga. chefens indstilling, måske græder barnet fordi mor er ked af det, og måske gør knæet ondt, fordi du – uden at vide det – har puttet din vrede eller tristhed ned i det gennem mange år. Og måske er det slet ikke Kurts angst, men én der er kommet i arv til ham fra hans far og farfar.  

Det kan vi ikke vide, før vi har undersøgt det. I opstillingen laver vi den undersøgelse.

Opstillinger giver os mulighed for at gå direkte til problemets rod. De bringer derfor et helt nyt lag af effektive og holdbare løsninger til vores rådighed. 

Sådan foregår det:

Når vi arbejder med din situation skal du ikke gøre andet end at sidde og kigge på, mens jeg og de andre kursister skridt for skridt afdækker sandheden, henter den nye viden og alle informationerne frem til dig. Blidt, let og super nyttigt, når man først er kommet i gang. Og det bedste er, at alle kan.

Når andre arbejder for dig bypass’er vi dine blinde vinkler, og vi kan derfor komme meget tættere på sandheden om dig, end du selv kan.

Det gør det utroligt stærkt og effektivt. Ofte bliver det også meget rørende og stort, til tider nærmest magisk men altid er det dybt erkendelses-skabende og helende. En familieopstilling er en initiering af en helingsproces, som løber så langt som dit system kan magte at ekspandere.

Videnskabeligt set:

Helt videnskabelig ved vi, at det på ingen måde er muligt at ændre dybe mønstre ved blot at tale om dem – eller ønske dem. De skal ned i kroppen og forbindes med en følelsesmæssig oplevelse, flettes ind i kropslige positive sansninger og udløse de neurologisk set vigtige signalstof-responser. Det er det opstillinger gør for os.

Metoden påvirker med sin mindfulde fænomenologiske tilgang og de kropslige og følelsesmæssige oplevelser hjernen til et positivt, glædesfyldt og visionært fokus. Ved at få det ned i kroppen og fastholde et  sansende og følende fokus begynder vi automatisk at identificere os med en højere vision for livet, sjælen og essensen.

livsboost - klubben

I denne terapeutiske udviklingsklub (6 lørdage/halvt år) fremmes kvaliteten af dit liv ved at dine problemer og  udfordringer  undersøges og bearbejdes systemisk og med opstillinger. 

Du kan arbejde med præcis det, der tynger dig lige nu fx stress, psykiske lidelser, sygdomme og fysiske symptomer, private og professionelle relationer, begrænsende mønstre, temaer mm. 

bedre relation - fri af krogen!

På dette 2 dages kursus (fredag 17-21 og lørdag 9-17) arbejder du med en vigtig relation, der udfordrer dig, eller som du ønsker at blive klogere på.  

Det kan være en kærlighedsrelation i den ene ende af skalaen, en venskabsrelation, relationen til dit barn, et bonusbarn eller en af dine forældre. Det kan også være en ren professionel relation (fx til chefen, kunden eller kollegaen). Relationel stress er en overset faktor – her får du muligheden for at finde en blivende (for) løsning. 

Parterapi uden Partner – den kloge vej

Dette 2 dages kursus (fredag eftermiddag til lørdag eftermiddag) er for alle der har udfordringer i parforholdet eller i relationen til x-kæresten, manden konen. Det er for alle som har ønske om en blivende og positiv forandring, som vil hele krogen i sig selv, eller hvor partneren ikke er motiveret for parterapi. 

Introducerende minikursus med familieopstillinger

Oplev en af tidens forunderlige og dybt effektive udviklings- og behandlingsmetoder; opstillinger.  Bedst kendt er familieopstillinger men du vil  også få en introduktion til strukturelle opstillinger og til organisationsopstillinger. Metoden er uovertruffen til at give indsigt i skjulte årsager, problemernes oprindelige rødder og til dyb forløsning og forsoning.

Close Menu