Sig din mening så du bliver hørt – uden at såre eller provokere andre

At være i stand til at sige sin mening – og det du har på hjerte -på en god måde, der hverken sårer eller provokerer andre, er en ædel kunst. Det er noget som  mange af os har svært ved – især når der står noget på spil.

Som kursusleder på arbejdspladser ser jeg, at det er en stor kilde til stress og mistrivsel, når kollegaer brænder inde med deres mening. Men også når en mening fx en kritik bliver udtrykt alt for unuanceret og hårdt, skaber det problemer.

Som parterapeut ser jeg, at det skaber problemer i privatlivet, når vi ikke får sagt det, vi har på hjertet, fordi vi er bange for at såre eller provokere den anden. Eller når vi får smidt en nådesløs mening lige i ansigtet. Avs, det gør nas! Det skader relationen.

Så, at være i stand til at sige sin mening på en måde, der bevarer den gode relation, er helt nødvendigt for voksne mennesker. Det sænker stressniveauet, øger engagementet og informationsflowet på arbejdspladsen og skaber gode relationer og trivsel derhjemme, når det er let at sige det, vi har på hjertet på en god måde.

Og det er ikke svært. Faktisk er det ganske let!

Jeg har strikket et kursus sammen til dig, dine kollegaer, venner og kære. Et kursus, der præcis lærer jer hvordan, I kan sige jeres mening uden at såre eller provokere hinanden. Kun 3 timer, så er I kørende. Det foregår i januar og alle kan være med.

Gennem indsigt, værktøjer og øvelser giver kurset dig forudsætningerne for at stå ved jeres mening og få den sagt på en måde, du kan være stolt af. Som du bagefter vil have det godt med. Nyttigt at kunne – både privat og på jobbet!

Noget af det mest kærlige du kan gøre for dig selv og dine omgivelser!

Kommunikationsværktøjer, I har glæde af resten af livet.

  • Rabat for private
  • Grupperabat for virksomheder 

PSSSSSSST! Hvordan tror du, det bliver at være dig, når den anden ende af DIN relation bliver i stand til at sige sin mening på en måde der hverken sårer eller provokerer dig?

Mere info og udtalelser

Praktisk Info

> Tilmeld jer her 

(Er du leder eller medarbejder, og vil du anbefale kurset til din arbejdsplads, så se rabatprisen for medarbejdergrupper her)

Close Menu