Minikursus om Enneagrammet – de 9 persontyper

Enneagrammet er et persontypeværktøj, der giver en grundig indsigt i de forskellige faktorer, der virkelig motiverer mennesker. Det er et redskab til at forstå sig selv og andre. Og dermed skabe langt bedre relationer, bedre kommunikation, færre konflikter, øget produktivitet, hvilket giver en langt bedre trivsel – privat og på jobbet.

Findes der ikke en endnu bedre udgave af mig?

Vi har nok alle tænkt tanken. Vi vil jo alle gerne fremhæve de bedste sider af os selv – både arbejdsmæssigt og privat. Heldigvis kan dette gøres via et meget simpelt, men effektivt værktøj  – Enneagrammet.

 • Hvordan det kan være, at nogen af os har brug for lange forklaringer og andre gerne vil nøjes med korte klare beskeder?
 • Hvad er grunden til, at nogle mennesker trives i åbne kontorlandskaber, mens andre foretrækker deres egen private hule?
 • Hvad er det, der gør, at vores adfærd så vidt forskellig, når vi arbejder i grupper?
 • Hvorfor bliver nogen motiveret af en opgave, som ligefrem demotiverer andre?
 • Hvordan kan det være at nogle forældre i lægger vægt på ro, regler og regelmæssighed, mens andre synes det er vigtigt at give deres børn gode oplevelser og glade forældre? (Alle ønsker de dog det bedste for deres børn).

Enneagrammet er et persontypeværktøj, der giver en grundig indsigt i de forskellige faktorer, der virkelig motiverer mennesker. Det er et redskab til at få forstå sig selv og andre (også de underlige!). Og dermed skabe langt bedre relationer, bedre kommunikation, færre konflikter, øget produktivitet, hvilket giver en langt bedre trivsel – privat og på jobbet.

Det er et toleranceværktøj, der handler om, hvordan vi er forskellige som mennesker.

“Nåeh, nu forstår jeg bedre mine kolleger, min chef, min partner, mine børn…!”

På dette Enneagramintrokursus vil du helt grundlæggende finde ud af hvad Enneagrammet er, hvor det kommer fra og hvad du kan med det.

 • Er Enneagrammet en moderne døgnflue eller et troværdigt tværfagligt relationsværktøj med gamle rødder, der kan gavne dig på mange måder resten af livet?
 • Hvor kommer det fra og hvem har skabt det?
 • Rundt om Enneagrammet og de 9 typer

Du vil også høre om Mosaics Enneagramuddannelser – Enneagram Mentor og Enneagram Basis – og få lejlighed til at stille dine spørgsmål til Lene,  der med sine mange års erfaring og store interesse for Enneagrammet formår at skabe en interaktiv og nærværende undervisning.

Få indsigt omkring dig selv – dine talenter og reaktionsmønstre

Find nøglen til udvikling og få fred med dig selv og andre

Alle kan deltage! Fx forældre, kærester, unge, ledere, skolelærer, pædagoger, terapeuter, læger, sygeplejersker, sælgere og alle andre, der interesserer sig for  for mennesker og for relationer.

Introtilbud: 125 kr. som betales ved fremmøde. Der vil være te og kaffe og lidt snacks undervejs. (Tag selv en sandwich med, hvis du trænger)

Hvor:  Kurset foregår i København/Frederiksberg – adresse følger i velkomstmail

 • kl. 16.00 -18 Enneagrammet
 • Pause
 • kl. 18.15-19 Dine spørgsmål og information om Mosaics Enneagram Mentor- og Enneagram Basis-uddannelse.

Tag din ven, din kæreste, din teenager, kollega, chef eller andre vigtige relationer med –  og få jer en underholdende aften. Del Enneagrammet med dem du omgås til dagligt og giv jeres relation ny næring.

Tilmeld dig/jer her. Først til mølle, da der er begrænsede pladser.

Close Menu