Bliv klogere på dig selv – og alle de andre

ette minikurset er for dig, der ønsker at blive klogere på dig selv, på andre og især dine vigtige relationer. For dig, der ønsker et meget komplet og anerkendt værktøj, der både favner den psykologiske, spirituelle og hormonelle del af mennesket, og som anvendes i store dele af erhvervslivet, på universiteter og i selvudviklings/spirituelle kredse.

Dette minikurset er for dig, der ønsker at blive klogere på dig selv, på andre og især dine vigtige relationer. For dig, der ønsker et meget komplet og anerkendt værktøj, der både favner den psykologiske, spirituelle og hormonelle del af mennesket, og som anvendes i store dele af erhvervslivet, på universiteter og i selvudviklings/spirituelle kredse.

  • Ville det gavne dig at forstå og relatere godt til alle slags mennesker?
  • Kunne du tænke dig at vide hvad andre drives af og hvorfor de reagerer helt anderledes end dig?
  • Ville du ønske at du vidste, hvorfor andre gør, tænker og føler det, de gør – uden at de behøver at sige det til dig?
  • Længes du efter en bedre relationer til dem, der er vigtige for dig? Efter at kunne inspirere, motivere og omgås flere mennesker på en god måde, fx i dit job?
  • Er du træt af at gå galt i byen med dem, der er meget anderledes end dig?
  • Kunne du tænke dig at forstå dig selv – og lære dig selv bedre at kende? Og fx blive helt skarp på dine naturlige talenter, drivkræfter og meget mere?

Alt dette og meget mere åbner du en dør til med Enneagrammet. Det giver overblik, indblik og nye muligheder for at forstå, inspirere og navigere mellem andre mennesker – på jobbet og privat. Nye muligheder for at se dig selv – og acceptere dig, sådan som du er – og se dine og andres naturlige styrker og udviklingsområder helt skarpt.

På minikurset vil vi gennemgå Enneagrammets typer og du vil få et overblik. Kursuslederen vil komme med ’morsomme’ eksempler om typernes typiske adfærd og kendetegn, både fra hendes eget liv og fra offentligheden. Samtidigt vil du blive klogere på, hvordan du selv kan stå stærkere, både i dit liv og på dit job, med Enneagrammet – hvordan det kan anvendes.

Kursuslederen er mig, Lene Eriksen: Jeg har arbejdet, videreuddannet mig og levet med Enneagrammet siden 2002 og har undervist i Enneagrammet på virksomheder og på Mosaics Enneagramkurser i mange år. Jeg bruger Enneagrammets visdom hver dag både ift. klienter, kursister, samarbejdspartnere, min medarbejder, min datter, min familie og venner.  Du kan læse mere om min baggrund, uddannelser og erfaring på www.mosaic.dk/om-lene

Det, andre siger om Enneagrammet:

Jeg har nok aldrig helt fattet HVOR forskellige vi mennesker er, før jeg lærte Enneagrammet at kende. Det har hjulpet mig til at være sammen med mennesker der reagerer helt anderledes end mig selv fx mine børn. Jeg tager ikke tingene så nært mere og kan bevare overblikket og den konstruktive indstilling, hvor jeg tidligere blev såret og handlingslammet. Det er en kæmpe hjælp både på jobbet og privat.  Det har været en stor lettelse at opdage at ’det bare er min type’ – og ikke mig, der er håbløs eller splitterragende gal. Pludseligt kan jeg trække vejret og holde ud at se på det – og dermed komme videre med det.

–          Dorte, personlig assistent, enneagramtype 6

Jeg er dybt fascineret af, hvor præcist Enneagrammet beskriver mig. Min type beskriver på en måde alt det, jeg ikke kan li ved mig selv – hvilket måske lyder negativt – men det gør det faktisk lettere for mig at acceptere mig, at vide at det bare er min type, der har de sider. Og at vi er mange, der har de samme træk – på godt og ondt.

–          Ivan, psykoterapeut,  enneagramtype 5

Da jeg først hørte om Enneagrammet syntes jeg, at det var noget underligt noget at ’putte folk i kasser’, men da jeg kom tættere på, opdagede jeg at Enneagrammets visdom er en billet til at komme ud af ’den kasse’, vi allerede er i – nemlig vores personligheds fængsel. Men før Enneagrammet  var jeg slet ikke bevidst om det fængsel jeg i bund og grund var fanget i. Det imponerede mig vildt! Selvom det indimellem også var pinligt at få alle mine egne mønstre smidt lige op i ansigtet. Enneagrammet har givet mig en større tryghed og glæde i mine relationer – en større evne for kærlighed, om du vil. Det har styrket min faglighed ift. kursister og klienter helt enormt. Det har givet mig en uvurderlig visdom om mennesker, hvilket også betyder at det er langt sværere at løbe om hjørner med mig – på alle måder.

–          Lene, kursusleder, enneagramtype 4

Der vil være øko kaffe, te og snacks.

Hvor? Det foregår i København/Frederiksberg – konkret adresse følger i velkomstmailen.

Minikurset kan være et godt supplement til Opstillingsdagene, Boostklubben, NLP uddannelsen og individuelle forløb.

Din investering: kun 150 kr. hvilket dækker kaffe, te, snacks og husleje. Du kan tage en ven med gratis.

Book din plads på www.mosaic.dk/booking. Ring til Lene på 50508280 eller skriv på lenee@mosaic.dk. Læs mere om Enneagrammet på www.mosaic.dk/enneagrammet

Close Menu