Bliv klogere med Lene og Mosaic

Lene og Mosaic tilbyder en klub og en række kurser og uddannelser, hvor du deltager på hold og får inspirationen fra de andre deltagere.  Kurserne tager afsæt i forskellige metoder; Enneagrammet, HNLP og familieopstillinger/ systemiske konstellationer – eller en kombination. Du finder en samlet oversigt under fanebladet oppe til højre. Der udvikles løbende nye kurser og uddannelser.

Familieopstillinger/Opstillinger

Familieopstillinger og opstillinger er udviklingsmetoder, der i stedet for kun at kigge på individet (der står med problemet) også kigger på hele systemet, som individet er en del af – fx familiesystemet eller organisationen.

I systemer bær vi (byrder) for hinanden – fx bær børn for forældre og medarbejdere for chefer. Derfor må vi se på hele systemet for at finde roden til problemet og for at finde en holdbar løsning. Dette giver mening for de fleste. Som noget nyt har jeg opdaget at kæledyr faktisk også bær for deres ejere. 

NLP

Den humanistiske NLP-uddannelse med Enneagrammet er en faglig uddannelse, der indeholder praktiske kommunikations-, coaching-, relations- og (selv-) ledelsesværktøjer, som du kan gå direkte ud og bruge til at forbedre din og andres situation med – både privat og på jobbet.

Ennegrammet

Enneagrammet er et persontypeværktøj, der giver en grundig indsigt i de forskellige faktorer, der virkelig motiverer mennesker. Det er et redskab til at forstå sig selv og andre. Og dermed skabe langt bedre relationer, bedre kommunikation, færre konflikter, øget produktivitet, hvilket giver en langt bedre trivsel – privat og på jobbet.

Kursusferier og Retreats

Naturens luksus og udvikling for fulde sejl.  Nydelse for alle sanser.

Skærgårdskrydstogt og sejlende udviklingsretreat med stress release i den tyrkiske skærgård. Uge 27 2019. I 2018 afholder jeg et urbant retreat i København.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål

kommentarer eller gode ideer på telefon 50 50 82 80 eller via kontaktformularen.

Ønsker du en opringning, så kan du via formularen udfylde hvornår det passer dig bedst, at jeg kontakter dig.

Kontaktoplysninger:

Mosaic

Dalgas Blvd. 13, 1 tv
2000 Frederiksberg

Telefon: 50 50 82 80

E-mail: lenemosaic.dk@protonmail.dk

Send mig dine tanker...

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Løs opgaven herunder før du trykker send
[recaptcha]


Close Menu