Kun dig – individuelle sessioner

Vi bruger hele min værktøjskasse indenfor coaching, terapi, NLP, Enneagrammet, individuelle opstillinger, hypnose, essens- og sjælsarbejde. Med mig har du mulighed for at få hele paletten, lige fra konkrete værktøjer – du kan gå direkte ud og bruge i dagligdagen – til dybere indre forløsningsarbejde og healing. Vi vælger sammen det, der vil hjælpe dig bedst i din situation, og som passer til din måde at anskue verdenen på, der hvor du er på din udviklingsvej.

Undervejs bliver du mere bevidst om dine egne ressourcer og styrker. Du bliver mere selvbevidst, og ofte vil du også opdage, hvilke uudnyttede talenter du rummer. Talenter som – når du begynder at bruge dem – vil stille dig endnu bedre både på jobbet og i livet.

Af erfaring ved jeg, at dine muligheder hænger sammen med det menneske, du er. Derfor er selvindsigt vigtigt, og det får du i private sessioner med mig. Personlig udvikling giver dig flere muligheder for at håndtere de situationer, du står i, på en måde, så det virker for dig. Personlig udvikling er derfor IKKE luksus – for de fleste mennesker er det i perioder en simpel nødvendighed, for at få løst problemerne og få den glæde, sundhed, succes, mening og det liv, som vi hver især ønsker os.

Telefon coaching: Kan være en god ide fx ved barns sygdom eller stor afstand (jeg coacher også jyder!)

Sprog:  Jeg coacher på dansk, engelsk og ind imellem på spansk.

Ring til mig helt uforpligtende på 5050 8280, og lad os snakke om dine muligheder, og om hvad der er bedst i din situation. 

Mod

At starte på et individuelt personligt udviklingsforløb kræver ofte mod. Underligt nok, når man igen og igen ser, hvor meget dejligere og lettere livet bliver – ofte bare få sessioner inde i forløbet. At få lettet hjertet og i fortrolighed sætte ord på det, der er svært – ja, det betyder noget. Få forklaringer, forståelse og værktøjer, der letter, løfter og skaber udvikling. Men det er helt normalt at udskyde og finde undskyldninger – også uden selv at være klar over det. Lige indtil det tidspunkt hvor tiden er inde. Det tidspunkt hvor ‘nu er det nu!’

Jeg plejer at sige til mine klienter at 80% af problemet er løst, når de går ind ad min dør første gang. Det svære et at tage det første skridt.

Men der går ikke længe, før de fleste bliver facinerede af deres udviklingsforløb – af alt det spændende, der sker med dem. Af de nye sammenhænge de kan se, nu hvor overskuddet er større. Når de første store udfordringer er fortid, åbner der sig ofte en nysgerrighed og interesse. Mange finder det endda så sjovt og givende at de går videre og supplerer individuelle forløb med NLP uddannelse, Enneagram uddannelse og en af opstillingsklubberne, hvor man har glæde af inspiration og læring gennem andre, der både er helt anderledes og ligner en selv.

At udvikle sig, vokse som menneske og lære sig selv bedre at kende styrker relationerne, selvværdet og selvtilliden og giver gevinster både på jobbet og privat.

Man kan se sindet som sin pc. Den trænger ind imellem også til en opgradering for at blive nutidssvarende og spille bedre sammen med tidens programmer og fremtidens behov. Alt fungerer lettere bagefter. Anderledes er det sådan set ikke med vores sind. Vi fungerer også bedst, når vores sind er opdateret. Når det personlige udviklingsforløb har lært os det, vi havde brug for at lære, kan  tingene igen spille for os – og spille endnu bedre. Når aftrykket fra fortidens uheldige begivenheder ikke længere begrænser os, ja så har vi friheden og energien til meget mere

Close Menu