Parterapi/parcoaching

Er kommunikationen gået i stå? Er nærvær, intimitet og sex gået op i madpakker og praktiske gøremål? Tænker I tilbage på hvordan det var engang – og undres over hvordan I kom hertil?

Parterapi/parcoaching er fortrolige samtaler, hvor I begge kommer til orde på en konstruktiv måde, der ikke ender i skænderier. Jeg er dels en form for ordstyrer, og samtidig hjælper jeg jer med at finde ind til kernen af situationen.  Jeg hjælper jer med at lytte konstruktivt til hinanden, få uddybet jeres forskellige syn på tingene og undersøge nye veje, så kærligheden, respekten og intimiteten igen kan flyde uforstyrret mellem jer.

Vi bruger forskellige værktøjer fra min værktøjskasse fx coaching, NLP, Enneagrammet, kærlighedssprog mm.

Ofte er det en fordel at kombinere parterapi med private sessioner, så vi kan gå mere i dybden med et individuelt tema og på den måde nænsomt forløse udfordringerne imellem jer gennem personlig udvikling.

Ring til mig helt uforpligtende på 5050 8280, og lad os snakke om dine muligheder, og om hvad der er bedst i din situation. 

Sprog:  Jeg coacher på dansk, engelsk og ind imellem på spansk.

NB. Vil din partner ikke i parterapi/parcoaching, så kan du faktisk løse problemerne selv. Læs hele artiklen “Du behøver ikke parterapi, når han nu ikke vil” her.

Close Menu