Kort om mig:

Jeg er psykoterapeut med en naturfaglig baggrund som cand. brom. Jeg har flere forskellige terapeut og udviklings-uddannelser bag mig, og har for nylig udgivet min første bog om kommunikation. 

 • Godkendt psykoterapeut MPF, hypnoseterapeut og HNLP coach
 • Facilitator af familieopstillinger, organisations og andre systemiske opstillinger
 • Enneagram og NLP lærerinde
 • Cand brom
 • Forfatterinde
 • Mor til ønskebarn  
 • Indsigtspassioneret livskunstner med psykospirituel tilgang
 • Enneagramtype 4 

Den lange version:

I 2002 starter jeg Mosaic. Jeg kommer fra en naturfaglig levevej som cand brom (levnedsmiddel- og  ernæringskandidat) med en international karriere som flavourist – levnedmiddelbranchens svar på en parfumeur. 

Det var et skifte jeg valgte, da det jeg lavede ikke længere gav mening; min dybe interesse er mennesker og menneskers muligheder. Efter en måneds pilgrimstur på El Camino de Santiago i 2002 vågnede jeg op, og ville deltage i at skabe en bedre verden og hjælpe mennesker på vej. Det var siddende på en bjergtop på caminoen at jeg fik navnet Mosaic – som er en miks af det spanske og det danske ord.

Da jeg kom hjem, startede jeg Mosaic. Siden da har jeg hjulpet hundredevis af mennesker, parforhold og organisationer. Erhvervsfolk på alle niveauer og private.

Som tiden er gået er jeg blevet  bevidst om, hvor meget det at ‘være på vej’ betyder for mig. Arbejdsmæssigt har jeg har en oplevelse af at være en slags bro, som folk kan gå på for at komme over på den anden side. Bro fra personlighed til essens. Det er det, jeg mener med at arbejde psykospirituelt. En del af min mission er at ’tilbagerapportere’. Det gør jeg på kurser, i sessioner, i bøger og på blogs.

Jeg har været meget – og meget nysgerrigt – optaget af ‘det, der virker’, og af at finde de bedste værktøjer, attituder og processer. Derfor er jeg endt med en stor erfaring og en del uddannelser. Det gør mig personlig, bredspektret, effektiv og nuanceret i min tilgang.

Familie

Jeg har altid vidst jeg skulle have et barn, og på min første terapeutiske uddannelse gik moderskabets vigtighed op for mig. Mens jeg blev klar til selv at blive mor startede jeg Mosaic op og mødte jeg den mand, jeg troede jeg skulle have barn med.

Hvor andre måske skilles efter barnet er kommet, gik vi fra hinanden før, og jeg besluttedete at få mit barn som solomor. En stor beslutning.  Beslutningen indbefattede fertilitetsbehandling – en speciel oplevelse, der fyldte mig med undren. Hvorfor tillagde fertilitetsklinikkerne hverken de psykologiske og ernæringsmæssige faktorer  betydning? Ved de ikke, at det skaber resultater? Er de ikke bekendte med psykosomatik?

Det inviteret mig ind på banen som professionel psykoterapeut og cand brom for uforklarligt og ufrivilligt barnløse, og har siden hjulpet mange kvinder, par og singlekvinder med graviditetsønsker.

Tro og videnskab

Jeg ser intet behov for at  bekende mig til en bestemt tro, men oplever at spiritualitet er en naturlig konsekvens af effektiv personlig udvikling. Ligesom erkendelsen af at markederne hænger sammen og påvirker hinanden er en naturlig erkendelse, hvis man beskæftiger sig med økonomi. 
 
Min rejse har efterladt en grundoverbevisning om at ting sagtens kan være anderledes end jeg har oplevet og troet indtil nu. Derfor er jeg åben og nysgerrig overfor nyt.
 
Jeg har ikke brug for at vælge eller definere mig selv som hverken buddhist eller kristen, men meget af min  erkendelsesrejse peger i retning af det buddhistiske samtidig med at mine kursister har erfaret at både Jesus og Maria bidrager i mit arbejde ind imellem. 
 
Jeg ser ingen modsætning mellem det naturfaglige og det humanistiske, og heller ikke mellem det videnskabelige og det spirituelle. Tværtimod.

Og jeg frydes når jeg ser, at de erkendelser vi har terapeutisk eftervises videnskabeligt af nogle af verdens mest progressive forskere indenfor biokemi, epigenetik og kvantefysik.

Jeg er her for at lære, udvikle mig, give indsigt, skabe forandring, bidrage til vækst, heale i dybden, opbygge ressourcer, samle visdom og hjælpe mennesker finde nye og støttende måder at være i verdenen på.

Jeg kommer selv af en slægt, hvor der har været nogle belastninger – belastninger som jeg har båret på. Dette, kombineret med en personlighed, der søger et ægte udgangspunkt, og en sjæl, der søger sandhed, betyder at jeg har rejst langt.

Gennem Mosaic stiller jeg mine faglige og personlige indsigter og erfaringer til rådighed.

Mine uddannelser, kurser og primære metoder

 • Godkendt psykoterapeut og medlem af psykoterapeutforeningen MPF.
 • Systemisk familie- og organisationsopstiller (Human Vision samt andre)
 • HNLP/NLP Trainer og Coach (Neuro Energetics, Usa)
 • NLP Master (NLP Huset)
 • Hypnoterapeut (Hypnoseskolen)
 • Eneagrammet (NLP huset, Think About It, The Enneagram Institute, USA)
 • Psykoterapi (Gestaltterapi, Nordisk Gestalt Institut)
 • Cand brom – levnedsmiddelvidenskab (Københavns universitet – KVL)
 • Sjælslæsning (Soul Awareness)
 • Essensarbejde (Diamond Logos, Sensing Mind)
 • Div fag på åbent universitet Psykologi, HD og merkonom.
 • Energiarbejde Akasha (Makani) og Reiki (Lykka Theilman)
 • Mindfulness (Flere forskellige)

Læs mere om mine primære metoder her

Jeg coacher og underviser godt på dansk og engelsk – og til husbehov på spansk. I coach and teach in english. Puedo hablar regular en Español tambien.

Coach, psykoterapeut, NLP og Enneagramunderviser, der arbejder fra Frederiksberg.

De, der kan elske, elsker også sandheden, glæder sig over sandheden og frygter den ikke. For for før eller siden frigør den alt. De søger sandheden med rent og ydmygt sind, uden fordomme eller intolerance, og i sidste ende vil de være tilfredse med det, de finder.

Paulo Coelho

forfatter, bogen Utroskab
Close Menu