. . . nøglen til dig​​

I Mosaic inspirerer, underviser og hjælper jeg mennesker. Det sker gennem NLP og Enneagram undervisning, psykoterapi, parterapi, coaching, familieopstillinger, hypnose, psykospirtuelt essensarbejde, konsulentarbejde og bøger.

Mosaic since 2002. 

NY BOG

Sessioner

Hold

Konsulent

Lene Eriksen

Jeg er et meget privilegeret menneske, fordi jeg beskæftiger mig med det, jeg elsker at lave, synes er vigtigt og som giver mening for mig.

Min interesse for psykologi og sundhed har jeg haft så længe jeg kan huske, og har med årene samlet de bedste og mest effektfulde værktøjer i min værktøjskasse. Min passion er at tænde lys, forstå og videreformidle vores sande natur, vilkår og muligheder som mennesker. 

I 2002 startede jeg Mosaic. Jeg  kom fra en international karriere som cand brom (ernærings- og levnedsmiddelvidenskab) i levnedsmiddel og pharmaceutisk industri. 

Mosaikker minder om mennesker i udvikling. De er kunstværker lavet af porcelænsskår, sten, fliser eller andre undseelige materialer. Hver enkelt lille ydmyge del bidrager til det fulde unikke billede – præcis som integration af vores blokerede dele skaber det hele, smukke og unikke menneske. Men mosaikker leder også tanken hen på organisationer, familier og andre helheder som vi indgår i med hver vores bidrag og unikhed. .


Hjemmesiden er under
opdatering og ombygning.
Ring eller skriv til Lene,
hvis der er noget du ikke kan finde.

Kontakt mig på

  • + 45 50508280
  • leneemosaic@protonmail.com
  • Leneemosaic

På Frederiksberg

NYT: Nu også lokale i Roskilde

Close Menu