Børn:

Mange børn har ondt i maven, mange er bange og mange er kede af det. Den slags stjæler en ellers god barndom og kan forhindre indlæring i skolen.  Ondt i maven, frygt og tristhed skal tages alvorligt. Det kommer ikke ud af den blå luft. Det kan behandles.

Forløb med børn starter med en session med en eller begge forældre, hvor jeg sættes ind i situationen. Denne session sætter rammen om samtalen/erne med barnet. Du/I kan være tilstede under samtalerne med barnet – hvis barnet er mest tryg ved det. At være tilstede opleves som regel som meget lærerigt for forælderen. Nogle gange skal der blot få sessioner til, før problemet er løst. Andre gange kræver det et forløb. Det afhænger af problemets natur, omfang og de tilstedeværende ressourcer. Det kan også være nødvendigt at have en møde undervejs – uden barnet. Ring/ skriv til mig og lad os komme i gang!

Unge/teenagere:

Mange unge og teenagere er hårdt belastede, og det kan være en yderst god investering at sætte ind med coaching netop her. Som forældre kan de være de bedst brugte  penge nogensinde, da det er en tid med resultater og valg, den unge skal bygge videre på fremover.  Får den unge selvværd og selvtillid allerede i gymnasiet eller før, og får hun/han bugt med sin eksamensangst, vil det komme 10-fold igen i de næste års studier. Får den unge et godt fundament under sine valg, vil meget spildtid og slid på selvværd eller selvtillid kunne undgås. Mindreværd, tristhed/depression, usikkerhed, eksamensangst er almindelige problemer for denne aldersgruppe, så der er intet pinligt ved at se det i øjnene og opsøge en coach. Der er  naturligt at få hjælp, når udfordringerne er store, og noget nyt skal læres. Det gør mange voksne, voksne på job og direktører også.

Ved samtaler med unge er det vigtigt at lade den unge selv bestemme og tillade at samtalerne er fortrolige og kun deles i den omfang, den unge ønsker det.

Gå videre til Eksamensangst
Opnå bedre forældreskab med HNLP/NLP uddannelsen 
Close Menu