DETTE KURSUS ER PT. IKKE PROGRAMSAT               

Udviklingsklubben for dig, der have mere flow, begejstring og ’YES!’ i dit liv!

Inspirerende og oplevelsesorienteret udviklingsklub over 10 uforglemmelige eftermiddage, hvor du gennem triade-opstillinger lærer dig selv bedre at kende og får forløst nogle af dine hæmmende mønstre og problemer i dit liv. Samtidig lærer du enneagramtyperne at kende på helt nye måder – du får enneagramvisdom, som du ikke finder i nogen bøger!

Knap praktisk info

  • Trænger dit liv til at et løft? Er du gået i stå, stresset, rådvild eller går du og hænger med næbbet?
  • Vil du gerne videre med dig selv på en spændende, ofte sjov, forløsende og blid måde?
  • Er du på udkig efter inspiration og personlig udvikling – gerne for en billig penge? Vil du føle dig mere tryg, hvis du møder den samme gruppe af mennesker hver gang?
  • Kunne du tænke dig at komme helt under huden på Enneagramtyperne – i bogstaveligste forstand?  Og få visdom om typerne som ingen bog beskriver?
  • Vil du have glæde af at forpligte dig til et forløb, for at få taget dig selv og din personlige udvikling og livsglæde alvorligt? I en verden hvor alt muligt andet hiver dig væk fra dig selv, hele tiden?

Kan du sige ja, til en eller flere af spørgsmålene, så er klubben lige præcis for dig!

I klubben lægger vi ud med at inspirere dig ved at booste dit naturlige lederskab eller booste dit selvværd. Det betyder, at du er kommet godt i gang og derefter vil det være let for dig at se hvilke emner/mønstre, det vil være naturligt at du personligt arbejder videre med at booste, så du får boostet dit liv maksimalt. Dem har du friheden til at arbejde med.

Konkret og praktisk:

Vi mødes torsdag hver anden uge kl. 16.00-19.00. Hver gang bruger vi opstillinger til at booste forskellige områder af dit liv. Der er 10 gange i alt. Startdato:  kommer snarest

Mellem møderne holder vi kontakten med hinanden via en privat on-linegruppe, hvor du kan dele, spørge og diskutere i det omfang, du har lyst til.

Prisen på denne investering i dig selv og din livskvalitet

Jeg har overvejet forskellige priser for dette spændende, uforglemmelige og ofte morsomme udviklingsforløb, men er landet på at alle skal have råd til at deltage. Derfor koster det kun 897 kr. pr. måned i 5 måneder for 10 helt fantastiske eftermiddage spækket med spændende indsigter og forandringer – et intenst halvt år med forløsninger og udvikling. Dette er mindre en én enkelt coachingsession.

Betalingen finder sted d. 1 i hver måned. Ved tilmelding binder man sig til alle 5 måneder. Det bliver en samlet pris på 4485 kr. + moms. Du er momsfritaget hvis du har en diagnose (kontakt Lene ang. diagnoser, da der er flere muligheder end man umiddelbart tror)

Spar yderligere 500,00 kr.

Betaler du hele forløbet samlet sparer du 500,00 kr. Din investering i dig selv og dit liv bliver da ikke 4485 kr., men kun 3985 kr. for 10 uforglemmelige og forunderlige eftermiddage.

Dette er yderst økonomisk ansvarligt, da det svarer til kun 3-4 individuelle sessioner med en erfaren coach eller veluddannet psykoterapeut (MPF). For et halvt år der vil flytte dig til højder du lige nu ikke kan forestille dig, gennem eftermiddage så spændende, at du sent vil glemme dem!

Facilitator

Klubben faciliteres af mig, Lene (fra Mosaic). Jeg har kvalifikationer som coach, psykoterapeut (MPF), Enneagram- og NLP specialist, familie-/organisationsopstiller og mere end 10 års erfaring i at hjælpe mennesker til mere kvalitet, begejstring og flow i deres liv.

Hvis du har en kollega, ven eller veninde som du gerne vil i klub med, så giv dette skriv videre.

Varmeste hilsener  Lene E

NB! Læs evt. mere om opstillinger på www.mosaic.dk

Det, andre siger:

”Med Boost Your Life klubben kommer man på en fantastisk rejse indad – ikke bare i sit eget lille univers men også i de andre klubmedlemmers – man lærer en masse om sig selv gennem de andre. Lene kobler Enneagrammet på oplevelserne, og det betyder at man får en utrolig indsigt ikke bare i sin egen types indre liv men også i de andres. Det er en viden man kan tage med sig og bruge i alle daglige relationer.” – Dorte Wassard, personlig assistent

 

”Fantastisk! Der er en rigtig god energi og kærlighed tilstede. Vi fik virkelig grinet J. Det er rigtig dejligt, at selvudvikling kan være sjovt og samtidig alvorligt.”

–          Linda, folkeskolelærer

 

”Det er en utrolig øjenåbner at se andre repræsentere dele af en selv i en opstilling. Det er utroligt, at de bare rammer lige plet uden at have fået “den lange forklaring”. For mig betyder det, at tingene bliver enkle – mindre kompliceret. Det bliver tydeligt, hvad det er jeg byder mig selv og hvad konsekvenserne er af mine valg. Det bliver også tydeligt, hvor ligetil det kunne være at gøre noget andet….. og så er der kun en vej og det er at ændre mine valg.”                               – Marianne Toft, fuldmægtig

 

”I Boost klubben har jeg mødt kvinder med hver deres at slås med. Ud ad ser alle ud til at have det godt og er friske, positive og sjove, men når der så bliver åbnet for posen, ligger der årelange mønstre og venter på at blive taget op og set på – mønstre, som har været så svære både at få øje på, genkende og tage til sig – og ikke mindst blive bevidst om, godt kan ændres. Det er virkelig et fantastisk rum at værre i, men til tider også hårdt selvfølgelig, da der jo bliver lukket op for alle følelser, men jeg synes, at det er en meget stor gave at få lov til at være med til. Jeg føler, at jeg får en kæmpe indsigt i forskellige kvinders forskellige lig. Men den fortrolighed der også opstår, er helt unik. Vi stoler på hinanden og kan lukke hinanden ind i vores forskellige universer, og det føles helt naturligt og i orden at gøre det.

I Boost klubben laver vi opstillinger med repræsentanter for vores mønstre. Det har givet rigtig rigtig meget, da hver repræsentation giver så god mening. Det er altså for vildt og helt fantastisk simpelthen. Det viser sig jo nemlig, at vores mønstre styrer ost på rigtig mange områder. Vi tror måske, at vi føler en frihed, men friheden har rigtig ofte været fuldstændig anderledes, end vi kunne forestille os. Jeg har både repræsenteret friheder, der bare ville have det sjovt, men så sandelig også en frihed, der bare ville have ro. OG når man er i det, giver det helt vildt god mening, at en frihed bare gerne vil have ro.

Måske ville en sådan information aldrig være kommet frem i en samtale, da det jo kræver, at man er bevidst om det, for at kunne fortælle om det.” –  Helle Steenbuch-Holt

Close Menu