Den forbudte ferie!

Sommerferiekurset LivsboostEr det nu en lummer ferie, hun vil underholde os med? (Det kunne jeg da godt lige klare her i varmen!)

Tankerne ledes måske mod modne kvinder, der tager til Afrika for at finde en ung afrikansk mand i ferien? Eller mænd, der tager til Phuket?

Men nej!

Knapt så lummert men meget bedre.

Mit ærinde her er den ULTIMATIVT FORBUDTE ferie.

Og hvad kan så være mere forbudt end en lummerferie?

Jo, det er da den ferie, hvor du prioriterer DIG, selvom du har familie og venner og måske partner og børn, der alle trækker. En ferie hvor du ikke blot tager af sted uden din familie eller venner, men du gør det sandelig også for at udvikle dig! For SELV at blive klogere. For SELV at få et livsboost og komme af med begrænsninger.

Og så tilmed under solen, på et lækkert luksustræskib i den tyrkiske skærgård med vandet blidt klukkende, eksotiske mad og nydelse undervejs. I skønt selskab med andre menneske. Den ferie hvor du giver DIG SELV en gave – måske endda fordi du netop ved den slags kommer 10 fold igen – ikke mindst i form af sundere relationer til dem omkring dig – og til dig selv.

Uha! Ja, den var slem (man mærker skylden, bare ved tanken!). Det lyder jo som en total egoistferie, gør det ikke?

Alt for lækkert, dejligt og spot on på det – man som fortravlet bleg dansker har brug for – til at det er noget for dig, ikke sandt? Alt for luksuriøs, til at være noget man drømmer om at tillade sig, som mor eller far, partner, eller ven(inde) – er det ikke rigtig?

Ja, jeg kan godt se det – en sådan ferie vil betyde uoverstigelige bjerge af både skyld og skam.

Eller vil det????

Som alenemor lider jeg selv af den slags tanker. Og alligevel har jeg i år valgt at lade min datter få en uges ferie med mormor og morfar, så jeg selv kan give en flok dejlige mennesker en uges Livsboost i den tyrkiske skærgård på Mariannes lækre træskib i Marmaris.

Og ved du hvad?

Siden det kom på tale har både min datter, mormor og morfar glædet sig helt vildt til ferien med alt hvad de har planlagt for hende. (og alle de is der venter hende )

Måske var problemet mere i mit hoved og hjerte, end i hendes? I sidste ende, giver jeg dem alle en gave – både ved at tage af sted, og igen når jeg kommer hjem klogere og med en kuffert fuld af oplevelser, læring og indsigter.

Det er i hvert tilfælde helt sikkert at en uge med livsboost, nydelse og afslapning, hvor du samtidigt får forløst nogle begrænsninger i dit liv, også vil komme din familie og relationer til gode, når du kommer hjem. Ikke bare på den korte bane, men også på den lange. Mon ikke du kommer hjem med et noget større overskud?  Befriet? Mere forløst?

Og lige en ting til. Det allermest uhyggelige er, at det er fristende billigt at deltage kun 9650 kr. for både kursus, transport, båd, klukken, overnatning, sol, badeferie, gode snakke, betjening og eksotisk mad i en hel uge.

Ja, du så rigtigt. Det er ikke hver dag man får den slags muligheder eller hvert år!

Skulle du – trods bjergene af skyld og skam – alligevel have lyst til at give dig selv og familien den gave, at DU tager på lækker eksotisk udviklingsferie, mens DE gør noget andet sjovt. Ja, så er der stadigvæk et par pladser tilbage.

BONUS!!  Har du brug for en coaching session, hvor vi transformerer din skyldfølelse, for at du kan tillade dig at tage af sted, så får du selvfølgelig den med oven i hatten ved din tilmelding. Vi vil bruge den anerkendte og avancerede NLP teknik Essensforvandling til at sætte dig fri af mønstrenes begrænsninger.

PS skyld og skam er bestemt også udviklingsområder, som du kan bearbejde på ferien og sættes fri fra. Til glæde for dig selv og alle omkring dig.

Tilmeld dig allersenest d. 5. juni 2014 og gør det her

Læs mere om kursusferien her

Jeg håber du benytter dig af muligheden i år – det er ikke hvert år jeg får chancen for at lave denne slags kursusferie for dig.

Kærlig hilsen
Lene

Close Menu