Det særlige ved Lenes NLP uddannelse

Det særlige ved Lenes NLP uddannelse

Unik feedback på personlige stil

Når jeg som NLP trainer certificerer et hold, lægger jeg vægt på at det bliver en god og lærerig  oplevelse, der binder en flot sløjfe om den store indsats som kursisterne har lagt i det. Gennem årene har jeg  videreudviklet min egen måde at certificere på, så det både er en evaluering af fagligheden, og samtidig bliver en intensiv læringsproces, hvor jeg strenger mig an for at give den enkelte kursist, hjertevarm, personlig feedback på sine helt unikke talenter og stil som coach og kommunikator. På den måde får holdet så meget ekstra læring som overhovedet muligt.

 

Det du ikke tænker på

Og så der en anden gevinst, som man måske ikke tænker på, når man står og skal vælge uddannelse…. I løbet af det år, uddannelsen varer, lærer man de andre på holdet utroligt godt at kende. De bliver ens stærke, medfølende og coachende netværk, der står klar, når livet slår til én undervejs.  Det kan flere af de netop udklækkede NLP Change Fitness Practitioners skrive under på. Sidste år var et turbulent år for mange – et år hvor der bestemt var brug for Change Fitness. Mange synes derfor, at det er absolut værdifuldt at få sig et hjertevarmt netværk af kompetente coaches, der står klar for én, både nu og i fremtiden. Det tænker man måske først på bagefter – men det er noget alle mine hold gennem tiderne har fremhævet.

Tusind tak for et helt fantastisk år. Det har været ubeskrivelig fantastisk at møde holdet og arbejde så intenst sammen om NLP. Personligt har jeg fået en verden til forskel ud af dette forløb, og jeg er lykkelig over at være nået til hvor jeg er, ved jeres hjælp. Denne gruppe betyder noget helt specielt for mig.

– Lene Hasselriis

 

Real-life Enneagramtræning

At være samme med et hold mennesker over et helt år, hvor både de og man selv er i rivende udvikling, betyder at man forstår sig endnu mere på andre mennesker, når man kommer ud i ”den anden ende”.  På Mosaics NLP uddannelse inddrager vi Enneagrammet. Kombinationen af et hold af mennesker i udvikling og Enneagrammets overblik og strukturerede viden om mennesker, betyder at man får en uvurderlig førstehåndserfaring med enneagramtyperne undervejs på NLP-uddannelsen. På sidste hold var der en del kursister af enneagramtype 6, så nu ved alle præcis hvad der driver 6eren, hvad deres særlige forcer er og hvad de går og kæmper med i dagligdagen. Den viden tager kursisterne direkte med ud på jobbet og privat, og det sætter dem i stand til at skabe bedre relationer, bedre samarbejde og endnu bedre ledelse ift. de 6ere de omgås dagligt.

Læs mere om NLP uddannelsen her

 

Close Menu