Kun dig!

Har du brug for én at snakke med? Én at vende de vigtige og svære ting med? I fortrolighed hjælper jeg dig skabe de forandringer, du ønsker. Vi gør det enten i mit lokale på Frederiksberg eller over skype.

Bedre relation - slip fri af krogen!

Mosaic har sat fokus på relationer og her er kurset der for alvor styrker dig i dine vanskelige relationer. Et relations- og selvhelingskursus med familieopstillinger og Enneagrammet. Fredag aften - lørdag. Alle kan deltage.

Fertilitetet

Lene bruger sine evner, metoder og viden til at hjælpe mennesker, der har udfordringer med at blive gravide - uforklarligt barnløse, ufrivilligt barnløse og skrukke singlekvinder. Fertilitetsområdet har sin egen hjemmeside.

Business

Mosaics business del har sin egen hjemmeside. Her finder du kurser, coaching og konsulentydelser, der er målrettet organisationer. Samt styrkende individuelle coachingforløb for ledere og medarbejdere.

Bliv klogere!

Her finder du Mosaics NLP og Enneagram uddannelser og kurser. Få ny viden, indsigt og personlige aha-oplevelser, mens du udvikler dig og styrker de personlige kompetencer, som du skal bruge privat og på job.

Sig din mening, så du bliver hørt!

Bog (på vej) og kursus for dig, der ønsker at kommunikere empatisk, logisk og ikke mindst HØRBART. Helt uden dikkedarer - et konkret værktøj. Få bevidsthed om hjernens måde at fungere på og de sproglige virkemidler, der virker hver gang.

Eksotisk Kursusferie

Er du til sol, bådtur, afstressning, sund mad, lærdom og udvikling i én og samme ferie?
Om sommeren tager jeg til den græsk-tyrkiske skærgård og laver kursusferie ombord på et lækkert træskib, hvor vi er eneste gæster ombord.

Metoder

Her kan du læse om de primære metoder Lene bruger i sine individuelle sessioner og i hendes undervisning; Coaching, Psykoterapi, Hypnose, NLP, Enneagrammet, Familieopstillinger og Systemiske opstillinger.

Close Menu