Enneagrammet, så det rykker!

Enneagrammet er nok det mest komplette og dynamiske menneske-kendskabs-værktøj, vi har il rådighed i dag. Det rummer meget stor og meget præcis viden om menneskers 9 måder at være i verden på. Mange har bidraget til Enneagrammet- fx fra biologi, psykologi, spiritualitet og ledelse – og det kan derfor bruges overalt, hvor man har med mennesker at gøre.

Som samarbejdsværktøj, ledelsesværktøj, relations- og selvindsigtsværktøj kan Enneagrammet noget helt særligt, både på den hurtige og korte bane, men også på den længere og mere fordybede bane.  Som værktøj til at opnå større selvaccept, er Enneagrammets præcision genial.

Men som personlig udviklingsværktøj kan Enneagrammets viden ikke stå alene.

Viden er godt, men ofte er det ikke nok  – og det kan efterlade os et sted, hvor vi tænker ‘Ok, fint nok, så ved jeg det, men hvad gør jeg så ved det?’ Derfor må udviklingsprocesserne, der sætter dig i stand til at anvende din nye viden, også indgå. Så du på samme tid også ‘gør noget ved det’.

For at komme videre med dig selv, få forløsning, blive beriget med mere essens, stige i selvindsigt og personlig harmoni, kan du bruge coaching eller kurser.

Enneagramkurserne hos Mosaic har det særkende, at de også indeholder andre udviklingsværktøjer. Mosaic er den eneste virksomhed, der kombinerer Enneagrammet med Enneagramopstillinger (strukturelle indsigtsopstillinger designet til Enneagrammet) og familieopstillinger, som er tidens stærkeste og dybeste forløsnings- og udviklingsværktøj. Men ikke kun opstillinger – vi bruger også NLP forandringsværktøjer, spørgeteknikker og  gulvøvelser, for at give dig maksimal støtte i dit ønske om at udvikle dig.

Dette giver dig større udbytte af din investering.

Jeg er ved at lægge sidste hånd på designet af Enneagramuddannelsen, så hold godt øje med siden her, og tilmeld dig Mosaics nyhedsbrev, så du let holder dig opdateret

Close Menu