På dette 2 dages kursus (fredag 17-21 og lørdag 9-17) arbejder du med den relation, der udfordrer dig – eller som du ønsker at blive klogere på.  Det kan være en kærlighedsrelation i den ene ende af skalaen, en venskabsrelation, relationen til dit barn, et bonusbarn eller en af dine forældre. Men det kan også være en ren professionel relation (fx chefen eller kollegaen) i den anden ende af skalaen.

Det kan altså være en hvilken som helst relation. MEN det betyder IKKE at din udfordrende relation skal med dig på kursus; du kan helt diskret og fortroligt arbejde med jeres relation og høste frugterne uden at du behøver at involvere den anden overhovedet – modsat fx parterapi eller konfliktmægling.

Dybest set kan du også deltage på kurset og arbejde med relationen til ‘en side af dig selv’ fx dit ‘indre barn’, din ‘indre kritiker’ eller den side, der bær et fysisk eller psykisk symptom eller mønster.

På grund af metodevalget bliver kurset skræddersyet til dig og din situation, og  giver ny viden og indsigt både i relationen og i dig.  Viden som du bruger videre i forløbet til din egen udvikling, heling og vækst.

På kurset vil du få:

 • Konkrete erkendelser om hvor, hvorfor og hvordan det går galt mellem jer.
 • Indsigt i det, der ligger bag jeres udfordringer
 • Svar på hvordan det i virkeligheden opleves for den anden.  Måske har du allerede gættet, men den slags gæt siger som regel mest om den, der gætter. Med opstillingsmetoden er det muligt at få præcise svar på dette spørgsmål og konkret indsigt i det, der normalt er skjult for os.
 • Forståelse for hvorfor han/hun har den effekt på dig, som vedkommende har. Hvilken krog har det, der sker ind i dig? Hvad er der på spil i dig? Her vil du altså se bagved de umiddelbare handlinger og attituder, og få dybere indsigt i dig selv. Du vil få bevidsthed om den andel i dig, som tillader problemet at være der. Den andel der samtidig begrænser dig.

Men ikke nok med det!

Vi vil tage det et stort skridt videre; vi vil nemlig ikke blot se bag om det der foregår – vi vil også hele (heale/ forsone/forløse) det. Det gør vi ved at hele den krog/ det sår der er i dig. Den krog der for dit vedkommende gør problemet muligt. Når den er helet bliver du sat fri. Relationen bliver sat fri. Men ikke nok med det; du bliver også mere relationsmæssigt kompetent i forhold til andre mennesker også. ‘Aben’ stopper med at forfølge dig ind i andre eller nye relationer.

 • Du vil altså også få mulighed for at hele og forløse din egen andel af udfordringen, hvilket ikke blot vil hjælpe i forhold til denne relation men vil hæve din relationskompetence helt generelt.

Let for dig

Modsat hvad mange tror (at det nødvendigvis er stort tungt og trist at arbejde med den slags) er dette arbejde både spændende, levende og ofte ganske morsomt (dog uden at være useriøst). Det er det fordi vi forfølger sandheden – som i sig selv er interessant og spændende.

Desuden vil det være let for dig – vi andre gør nemlig hele dit arbejdet for dig. Ja det lyder måske utroligt, men sandt er det. Med opstillinger skal du ikke gøre andet end at sidde og kigge på, mens jeg og de andre kursister skridt for skridt afdækker sandheden i din situation og henter den nye viden og alle informationerne frem til dig. Utroligt, hvis man ikke har prøvet det før – men ret let, logisk og super nyttigt, når man først er kommet i gang. Og det bedste er, at alle kan.

Hvilken relation skal du arbejde med?

Det bestemmer du selv. Det kan være en forældre, en søskende, dit barn, din baby, din ven, din x-partner eller din nuværende kæreste. Det kan være en levende eller en død (de døde påvirker os stadigvæk kva den måde vi bær dem i os), eller én du ikke har haft kontakt med i mange år. Er du adopteret, donorbarn eller har du en anden far end ham, du er vokset op hos, vil du have særlig fordel af at arbejde med den nære relation, du ikke kender. Den vil være billetten til stor heling og større trivsel i livet.

Det var stort, givende og indsigtsfuldt at få helet relationen til min gamle mor. Jeg fik åbnet døren til en del af mit hjerte, som har været frosset ned længe. Fik indsigt i at vejen til emotionel frihed, går gennem heling af gamle sår og accepten af det som er og har været. Sorgen over det uopfyldte behov. Savnet og længslen som hørte til i min fortid og som blev ved at spænde ben i mit nu-liv. Efter kurset føler jeg mig mere fri og nærmere min autencitet. Mens kursets oplevelser integreres kan jeg mærke, at jeg er ved at komme hjem til mig selv – på en helt ny måde jeg aldrig har prøvet før. Det her værktøj er magisk. Af hjertet tak! – Marianne Dümen, rejsearrangør, Ennegramtype 1

Er din udfordrende relation en person på jobbet fx en chef, en samarbejdspartner, en kursist, klient eller kollega, kan du også arbejde med den person på kurset – og høste lige så fine frugter af det arbejde. Det vil nemlig være sådan, at også denne person har en krog ind i dig – og det er den krog, der er nøglen til din vækst og heling. En vækst og heling der sætter dig fri til at få en bedre relation til personen – og til at se den klart.

“Det var et fantastisk forløb og nogle skønne quinder :-). På kurset blev ‘krogen’ tydelig for mig – det var min egen skyld byrde (der stammer fra min egen baggrund), som skabte bøvl i vores parforhold. Det var stort og meget rørende at se min egen andel – og at opleve hvordan den blev helet og forløst. Igen og igen har ‘skylden’ spændt ben for en god kommunikation mellem os derhjemme. Nu efter kurset føler jeg mig virkelig stærk – jeg bliver ikke længere ramt af det han siger, men kan møde ham med nærvær, kærlighed og rummelighed. Jeg har aldrig før mærket styrken så grounded og massivt. Dagen efter kurset snakkede jeg og min mand og han talte som han plejer – men det nye var at jeg ikke tog skylden! Jeg er sikker på at min opstilling om skyld har gjort mig godt. TAK! Min deltagelse på kurset og i de andres undersøgelser og forløsningsarbejde har styrket mit selvværd og min selvtillid. Jeg kan i den grad regne med mig, tro på det jeg føler og tage det alvorligt. Åh, jeg bliver helt rørt lige nu og får vand i øjnene, for hvor har jeg længtes efter det længe.”
Min anbefaling er at du vælger den relation, der udfordrer dig mest, eller den som betyder mest for dig.

Mange tak for nogle super inspirerende dage. Jeg så på relationen til min mand og vores udfordringer som sammenbragt familie. En fantastisk oplevelse og gode indsigter, som allerede betyder, at jeg gør nogle ting anderledes i forholdet til min mand. – Pernille Rahbek, B-t-B sælger, Enneagramtype 8

Tusind tak for en fantastisk weekend. Det var utroligt givende. Jeg har arbejdet med mit parforhold, og ser det nu i et helt nyt og meget klart lys.  Hvad er hans og hvad er mit. Den rigtige beslutning er pludseligt blevet meget tydelig for mig. – Nina, revisor, Enneagramtype 7

Hvor, hvornår og hvor meget?

Kurset foregår på Frederiksberg/i København. Fredag kl 17-21 og lørdag kl 9-16/17.

Kursusdatoer:

 • Relations- og selvhelingskursus d. 4-5 maj udsolgt
 • Relations- og selvhelingskursus d. 1-2 juni udsolgt
 • Relations- og selvhelingskursus d. 27-28 juli udsolgt
 • Relations- og selvhelingskursus d. 17-18 august 2018 udsolgt
 • Relations- og selvhelingskursus d. 16-17 november 2018 udsolgt
 • Relations- og selvhelingskursus d. 11-12 januar 2019 udsolgt
 • Relations- og selvhelingskursus d. 15-16 marts 2019 ledige pladser

Kurset koster kun 2200 kr og er inklusiv kaffe/te/snacks. For det  får du din egen relationsudfordring undersøgt, behandlet og forsonet i en skræddersyet opstilling, der tager præcist udgangspunkt i dig og din relation. Desuden får du massevis af indsigter, selvhealing, inspiration og ny viden om relationer og menneskers vilkår i livet. Kender du allerede Enneagrammet vil opstillingsarbejdet sætte dine egne direkte oplevelser på din viden, og give dig en masse  ny viden om din egen og de andre typer – viden som ingen bog kan levere, da den vil stamme fra dine egne direkte oplevelser.

Det er først til mølle, da der er begrænsede pladser. Book din plads her

Deltag som repræsentant eller nysgerrig førstegangsdeltager for kun 750 kr for begge dage.

Bliver du bremset af, at du ikke kender metoden? Det skal du ikke – alle kan nemlig. Men ring da til Lene! Hun er god at snakke med, og kan hurtigt briefe dig om det, du har brug for. Eventuelt kan du komme med til en introduktion først.

Du skal vide at alle kan deltage, og at vi starter fra starten. Så alle – også dig der aldrig har prøvet det før – kommer godt i gang og er med helt fra start.

Det vil jeg ikke gå glip af – tilmeld mig nu!

Mere om metode og facilitator:

 Om metoden

Med opstillingsmetoden arbejder vi for hinanden, hvilket gør det både blidt, nænsomt og utroligt effektfuldt for dig. Ligesom det på samme tid vil skaffe dig viden som hverken individuel terapi, undervisning eller coaching vil kunne komme i nærheden af. Da dem, der arbejder for dig ikke har dine blinde vinkler, kan de komme meget tættere på sandheden end du selv kan. Det gør det utroligt stærkt og effektivt.  Ofte bliver det meget rørende og stort –  til tider bliver det magisk men altid er det dybt helende. En opstilling er en initiering af en helingsproces, som løber så langt som dit system kan magte at ekspandere.

Fra opstillingsarbejdet ved vi meget om at skabe blivende forandringer. Sådan helt praktisk. Vi ved, at det på ingen måde er muligt at ændre dybe mønstre ved blot at tale om dem eller ønske dem. De skal ned i kroppen og forbindes med en følelsesmæssig oplevelse, flettes ind i kropslige positive sansninger og udløse de neurologisk set vigtige signalstof-responser. Det er det opstillinger gør for os.

Metoden påvirker med sin mindfulde tilgang og de kropslige og følelsesmæssige oplevelser hjernen til et positivt, glædesfyldt og visionært fokus.  Ved at få det ned i kroppen og fastholde et  sansende og følende fokus begynder vi automatisk at identificere os med en højere vision for livet – vi kommer ind i essensen.

Om facilitator og opstillinger

Arbejdet faciliteres af cand brom, coach og psykoterapeut MPF Lene Eriksen, der har arbejdet med opstillinger siden 2012. Hun står for Livsboost udviklingsklubben, der nu på 5. år booster livet for ressourcefulde kvinder i vækst, og hun står for Livsboost sommerretreatet på træskib i den tyrkiske skærgård, der ligeledes skal afsted for 5 år i stræk. Lene kombinerer gerne opstillingsarbejdet med Enneagrammets viden, NLP, essensarbejde, systemisk organisationsviden og anden livsvisdom.

Det vil jeg ikke gå glip af – tilmeld mig nu!

Tilmeld dig ganske enkelt her.

Close Menu