I denne terapeutiske udviklingsklub arbejder vi med at fremme kvaliteten af dit liv. Det gør vi ved at bearbejde de udfordringer og problemer, der viser sig i dit liv netop nu (fx temaer, job, relationer, sygdom – læs mere herunder) og transformere dem til livsboostende udviklingsskridt – erkendelser, forløsninger, sundhed og endnu mere essens/ nærvær.
Vi følger sjælens og sindets erkendelses- og udviklingsvej, hvilket er noget af det mest kærlige, du kan gøre for dig selv og dine omgivelser. I ethvert problem ligger et skjult udviklingspotentiale, så er du klar til at få fat i dette potentiale og den gave, er denne  udviklingsklub for dig.

“Jeg har følt en dyb glæde i hjertet siden min opstilling. Pludselig giver det mening på en helt ny måde. Jeg har fået en empati og omsorg for mig selv, som er helt ny. Og jeg føler mig fri og lettet af en gammel byrde, som jeg ikke vidste at jeg havde. Min migræne har været væk – førkom den mange gange om ugen. Jeg har fået mod til at arbejde med min gigt næste gang”. – Lene Kjær, coach

Dette er en klub for dig, der:
 • Er klar til at tage dig selv alvorligt på en ny måde – og rydde op i forhindringerne i dit liv
 • Ønsker en fortrolig gruppe at bearbejde det, der er sårbart, svært og vigtigt, med
 • Vil have dit udviklingsarbejde og dine opstillinger udført professionelt og omsorgsfuldt, med et hold af rutinerede og talentfulde opstillere
 • Kunne tænke dig at komme op i et helt andet gear og et helt andet lys
 • Er til behandling og personlig udvikling med både grin, alvor, dybde, bevægelse, forløsning og massevis af aha-oplevelser
 • Ønsker at give dig selv massere af indsigt, vækst og oprydning i de forviklinger, symptomer og blokeringer, som lige nu begrænser dig og dit liv
Det var helt fantastisk, sjovt og stort at få lavet min første opstilling! Og at deltage i nogle af de andres opstillinger var helt utroligt! Især én af dem føltes som en ren og meget dyb healingsproces. Disse lørdage er virkelig gode for mig, Skønne kvinder der har arbejdet og arbejder med sig selv. Jeg føler mig rigtig godt tilpas og som en del af gruppen. Det er stort for mig. Du gør det så godt, Lene! Du laver et stort hjerterum hvor der er plads og tryghed til at udvikle sig terapeutisk.
– Regine, selvstændig afspændingspædagog, behandler og underviser
Metoderne

I Boostklubben bruger vi primært familieopstillinger, andre typer opstillinger og Enneagrammet. Opstillinger er i sig selv effektive og clairvoyante, men kombineres de med Enneagrammet, når præcisionen, forløsningen og effektiviteten det nogle kalder magiske højder. Du kan indstille dig på udvikling med en præcision og kvalitet, du ikke hidtil har mødt. Vejrmeldinger/ delingsrunder, coaching, guidede meditationer, oplæg og understøttende psykoeducation i forhold til deltagernes oplevelser vil også indgå. Opstillinger: Bedst kendt er familieopstillinger, men vi vil også bruge strukturelle opstillinger, enneagram-, indsigts-, blind-, silent – og organisationsopstillinger.

Det er så fedt og usædvanligt at Lene (kursuslederen) udover familieopstillinger også kender til enneagrammet, essensarbejde og meget andet. Den kombination gør arbejdet så meget mere effektivt, dybt og præcist – faktisk bliver det magisk. – Lisbeth Lyng

Til din inspiration: Tidligere klubmedlemmer har brugt klubben til at bearbejde, forebygge og behandle problemer, udfordringer og sundhedsmæssige uregelmæssigheder herunder uhensigtsmæssige psykologiske mønstre (fx din enneagramtypes mønstre eller overspisning, depression, angst, sorg, vrede, stress mm) såvel som fysiske symptomer (fx migræne, dårlig ryg, dårligt knæ, stiv nakke, uforklarlig barnløshed, smerter, uforklarlige symptomer uden kendt diagnose, gigt, overspisning mm) samt problemer med og i parforhold, i relationer og på job.

 

Knap praktisk info

Boostklubben giver mig et trygt rum til at udvikle mig og arbejde med svære, sårbare og vigtige emner. Det er meget givende og bevægende – og til tider udmattende. Fantastisk at få konkret indsigt i de forskellige enneagramtyper på et dybt niveau. Jeg elsker ’cut the crap-ærligheden’ , gaverne i at deltage i andres opstillinger og den måde jeg er kommet til at forstå både mig selv og vigtige mennesker i mit liv bedre.

 

Klubben giver dig:
 • Trygheden ved altid at vide hvor du skal tage dine temaer, udfordringer og problemer hen for at få dem belyst, løst og transformeret til boost og større bevidsthed. Så du undgår at sidde fast i dem.
 • En omsorgsfuld gruppe af ligesindede, der følger dig på din sjælerejse og deler dine glæder, forløsninger, udviklingsskridt og ser at du vokser og udvikler dig mod et endnu mere bevidst menneske.
 • En rutineret og veluddannet facilitator der har mange værktøjer og 20 års erfaring med personlig udvikling at trække på.
 • Trygheden i at vide at din udvikling ruller og er i gode hænder
 • Kvaliteten ved en ‘velsmurt organisk maskine’ af rutinerede opstillere,
 • Et hjerterum, hvor du til enhver tid kan tage dit livs udfordringer op når de viser sig på din vej
 • Personligt erfaret livsvisdom, som du ikke finder andre steder
 • Enneagramviden og visdom, som ingen bøger beskriver
 • Kammeratskab, vidensdeling og spændende ny livsvisdom
 • Mulighed for fornyet flow i dit liv
 • Lærdom og inspiration
 • Bekræftelse på, at du ikke er helt alene med dine problemer – mange andre har det på samme måde
 • Dybe indsigter og visdom om mennesker, Enneagrammet og de vilkår, vi er underlagt.
 • Behandling af dine problemer på en anderledes, livsbekræftende og yderst effektiv måde.
Helt konkret får du:
 • 6 spændende og bevægende opstillingslørdage kl. 9-17 – en lørdag om måneden
 • Kaffe, te og snacks undervejs
 • Guidede meditationer
 • Dine personlige optillinger på problemer og udfordringerne i dit liv
 • Bonus udviklingsgaver som repræsentanter i andres opstillinger
 • Bonusindsigter fra Indsigtsopstillinger
 • Understøttende teori ift. deltagernes oplevelser
 • En bonus coachingsession, hvis du aldrig har været med i klubben før
6 lørdagsworkshops med dette program:
 1. Opstart med kort vejrmelding fra den enkelte
 2. Meditation, blindopstilling eller indsigtsopstilling
 3. Opstillinger på deltagernes konkrete udfordringer og ønsker. Vi regner med at lave 4-5 opstillinger pr. lørdag. De personlige opstillinger fordeles ligeligt mellem klubbens deltagere, men erfaringen viser, at man kan få store indsigter i ens eget liv når man repræsenterer for andre. Der vil være debriefing mellem hver opstilling.
 4. Kort vejrmelding fra den enkelte inde vi skilles.

Boostklubben er et helt fantastisk værktøj. Formidabelt at være med til at skabe & få åbenbaringer og være vidne til små mirakler. Lene er super kompetent – ja nærmest seende. Mine 6 måneder i klubben har indtil videre givet mig en verden til forskel. Holdet er et meget smukt ’tunings – værktøj’ – helt ret sat sammen.

Facilitator

Klubben ledes af mig – Lene Eriksen. Jeg kombinerer mit opstillingsarbejde med min Enneagramviden, min psykoterapeutiske  erfaring og med min baggrund som NLP trainer og erhvervscoach. Mit verdensbillede og mit arbejde bevæger sig både på det fysiske, psykologiske og det spirituelle (essens og sjæls) plan. Mit arbejdsfelt spænder fra jobudfordringer,  fysiske symptomer/ psykosomatiske lidelser, relationelle udfordringer (familie og parforhold) til kald, sjæls og essens arbejde. For mig er klubben en sand perle af forløsning og ny visdom, der spreder sig som ringe i vandet, og videre ud i deltagernes liv, relationer og familier. Jeg har en 2 årig familie- og organisationsopstilings uddannelse bag mig, og er blevet undervist af nogle af de største internationale opstillere. Derudover har jeg 4 års intensiv erfaring med familieopstillinger, strukturelle opstillinger, indsigts- og organisationsopstillinger. Jeg har udviklet metoden enneagramopstillinger.

Praktisk

Det foregår lørdag – en gang om måneden kl. 9-17 – i København/Frederiksberg – adresse følger i velkomstmailen.               Bliver du forhindret i at deltage en gang, gør det ikke noget. Så kan du glæde dig over at holdets gruppesjæl arbejder for dig. Du kan bare nyde det andet du skal. Du bliver opdateret, når de øvrige deltager deler deres erfaringer i de efterfølgende runder.

Deltagerantal 8 med egne opstillinger og 4 som repræsentanter.

Igangværende Lørdagslivsboost (2018-1) starter d. 16/6 2018 og fortsætter d. 1/9, 6/10, 3/11, 1/12  og 5/1 2019.  Udsolgt

Næste Lørdagslivsboost (2019-1) starter d. 2/3 og fortsætter d. 6/4, 4/5, 15/6, 7/9, 5/10. Skriv datoerne i kalenderen allerede nu, så du har mulighed for at reservere pladsen. Vil du med så tilmeld dig nu, da der er færre pladser i 2019 end der har været tidligere. Det skyldes at jeg har valgt at prioritere tid og plads til fordybelse, og derfor kun laver 4 opstillinger pr gang. Det betyder samtigt at risen er jjusteret.

Kom med som gæst, hvis du er nysgerrig eller har lyst til at prøve opstillinger/ familieopstillinger eller kunne tænke dig at opleve Lenes måde at facilitere på. Ring til Lene, hvis du vil med som gæst (50508280). 

Denne investering i dig

Din investering for dette banebrydende terapeutiske inspirations- og behandlingsforløb, der baner vejen for heling, personlige resultater og bevidsthedsløft, som hverken individuel terapi eller coaching normalt kommer i nærheden af – er kun  1475 kr. om måneden i 6 måneder. Dette  for et trygt, fortroligt, kompetent og hjertevarmt rum, hvor du kan tage de sårbare, svære og vigtige problemer og emner op, som begrænser dit liv. Et sted hvor du kan være dig – med hele dig. Et hold af kompetente og rutinerede opstillere. En omsorgsfuld gruppe af ligesindede, der følger dig på din sjælerejse og deler dine glæder, når problemerne forløses og du vokser. En rutineret og veluddannet facilitator (med omkring 450 opstillinger som facilitator bag sig), der har mange værktøjer at trække på, og som derfor kan skabe præcision og kvalitet i arbejdet.

Ved tilmelding forpligter du dig til at deltage i hele forløbet og betale for alle 6 måneder. Kan du ikke deltage en lørdag, gør det ikke noget. Gruppesjælen arbejder for dig og du bliver opdateret i runderne efterfølgende.

Bonus: En gratis coachingsession som forberedelse til dine opstillinger, hvis du ikke har deltaget før.

Spar 900 kr!

Betaler du for hele forløbet ved din tilmelding får du en rabat på 900 kr. Den samlede pris bliver derved ikke 8.850 kr. men kun 7.950 krfor hele 6 måneder med mirakuløse indsigter i dig selv og andre – og fuld skrue på din personlige udvikling og vækst. 

Boostklubben er et meget trygt sted at arbejde med det der er svært. Opstillingerne er et utroligt stærkt terapeutisk værktøj. Lene er en kompetent og allestedsnærværende terapeut og facilitator.

Deltagerantallet er begrænset og maks 8 personer med egen opstillinger samt maks 4 som repræsentanter.  Book din plads her 

Deltag som repræsentant/ assistent 

Du kan deltage på 2 forskellige måder A) med fuldt medlemsskab og dine egne opstillinger/emner (beskrevet ovenover) eller B) som repræsentant/assistent. Som repræsentant/assistent er du med i klubben og i arbejdet på lige fod med de andre, og får alle de indsigter, erkendelser, udviklingsgaver og den heling, der ligger og venter på dig dér, men du er ikke med til at sætte dagsordenen med dine egne emner og opstillinger. Dette medlemsskab kan fx være en god måde at begynde i klubben og lære formen at kende, eller en måde at blive i klubbens nærende fællesskab i en periode hvor et fuldt klubmedlemsskab ikke er muligt. Det koster halv pris at være med som repræsentant.
Er du nysgerrig og interesseret?

Vil du prøve det af inden du eventuelt tilmelder dig? Så skriv eller ring til mig, så finder vi en dag, hvor du kan deltage og opleve hvordan klubben fungerer og hvad metoden gør for deltagerne.

(I juli og august er der Livsboost-kursusferie med opstillinger dels på luksustræskib i Tyrkiet  og dels på Caminoen – mens  Boost klubben har ferielukket).

Fredags-klub

Er lørdag en dårlig dag for dig? Og er Fredag bedre? Eller kender du en fra lørdagsklubben som du ikke vil i terapeutiske klub med? Så kontakt Lene, for hun er ved at starte en klub op efter samme koncept, men som foregår om fredagen.

Lederboost-klubben

Er du leder, selvstændig eller nøglemedarbejder og er din arbejdsplads interesseret i at bidrage til din udvikling? Så er Lederboost- klubben stedet for dig. Det foregår på onsdage. Læs mere om klubben her

 

NB. Læs mere om familieopstillinger og systemiske opstillinger her

Close Menu