Oplev en af tidens forunderlige og dybt effektive udviklings- og behandlingsmetoder; opstillinger.  Bedst kendt er familieopstillinger men du vil  også få en introduktion til strukturelle opstillinger og til organisationsopstillinger. Metoden er uovertruffen til at give indsigt i skjulte årsager, problemernes oprindelige rødder og til dyb forløsning og forsoning.

Kurset er for alle nysgerrige og til dig, der ønsker inspiration til dit næste udviklingsskridt. Alle kan deltage – ingen forudsætninger!

Opstillinger virker lidt som et rollespil eller teater  – men er det overhovedet ikke! Selvom det både er intenst som det bedste teater – og ofte kan være ret morsomt at kigge på, er det primært sanseligt, indsigtsgivende og dybt forløsende.

Program:

  1. Intro: Hvad er opstillinger og hvor kommer de fra?
  2. Indledende øvelser: Du prøver selv opstillinger, og får dine egne indsigter. Hvordan vil dit helt gode liv opleves? Hvad forhindrer det?
  3. Du deltager i en fuld opstilling, hvor vi behandler en af deltagernes problemer eller udfordringer

Pris 250 kr, som betales kontant eller via mobile pay, når du kommer.

Næste gang er torsdag d. 26/1 kl. 16-19. Inviter venner med og del en spændende oplevelse. Det foregår på Frederiksberg/København – adresse fremgår af velkomstmailen.

Tilmeld dig her

 

Close Menu