Mosaics nye Enneagramuddannelse er Konkret og Joborienteret!

Så kan du godt begynde at glæde dig til Mosaics nye Enneagram-uddannelse, som jeg er ved at sætte i søen! Den består af enkelte kurser, som du kan sætte sammen til en hel uddannelse. Fokus på Mosaics Enneagram Practitioner er konkret og joborienteret (meeeen ingen vil brokke sig, hvis du samtidigt fixer dit privatliv, vil de vel?), og forskellige dele af den systematiserede Enneagramteori ligger under de enkelte kurser og moduler.

 Skynd dig – hop med på vognen, mens det er billigt!

Lige nu har jeg super billige enneagram-én-dags kurser, hvor du på bare én dag lærer alle typerne godt at kende – så godt, at du allerede i løbet af dagen går i gang med at typebestemme kendte mennesker.  

Sagt af kursisterne efter sidste Enneagramkursus (modul 1):

Fed dag! Super spændende og morsomt at lære typerne at kende. Jeg fik helt gåsehud, da type 2 blev beskrevet – det var jo min mor!!!!

– Christian, ung deltager på Enneagramdagen

 

Man kan aldrig få nok af Lenes kreative gennemgang af Enneagrammet. Jeg har deltaget før, men hvor jeg dog bare lærer noget nyt hver eneste gang. Fordi Lenes eksempler er nærværende og nye, og fordi jeg selv er et nyt sted. Jeg havde mine medarbejdere med – de var meget begejstrede, og det har åbnet en ny dimension for min ledelse og vores samarbejde!

Lene T, direktør og deltager på Enneagramdagen

 

Hov, der fandt jeg lige min type – og sikke en lettelse! I dagene efter Enneagramdagen faldt SÅ mange brikker på plads – fra hele mit liv. Jeg havde kæresten med – det var både skønt og morsomt. Han blev spot-on beskrevet i 6’eren. Siden har vi dagligt set nye sider af os begge – sider som vi nu kan grine ad sammen. Det her er virkeligt godt for vores forhold!

Lene H, projektleder og deltager på Enneagramdagen

Næste super billige Enneagramdag er d. 27/2 : Intensiv og Spændende dag med Enneagrammet og de 9 måder at være menneske på – Lær typerne godt at kende! D. 27. februar kl. 9-16 eller d. 14. marts  kl. 9-16. Læs mere her

Close Menu