Nanna fik Ønskejobbet – få hendes tips her!

Er du jobsøgende eller usikker på dit job? Så læs Nannas  utrolige historie, om at få sit ønskejob i en tid med stor arbejdsløshed. Hendes historie viser, at det ER muligt. Få hendes 3 tips til at skaffe dig ønskejobbet. (Se videoen med Nanna nederst)

Om Nanna

Du kender ikke Nanna, men lad mig give dig lidt baggrund om hende. Hun er en velkvalificeret dame i 40erne. Hun var blevet ledig pga. nedskæringer, efter en kortvarig projektansættelse. Nanna har været ledig on and off i 1½ år – kun afbrudt af kortere ansættelser. Nu var Nanna var meget bekymret for sin økonomi, da hendes udgifter stort set matchede hendes indtægter – og altså ikke dagpengesatsen! Hun var også bekymret for, om hun mon overhovedet kunne finde et job i en tid med stor arbejdsløshed.

Efter nogle økonomiske overvejelser for og imod, valgte hun at investere i NLP Change Fitness business Practitioner uddannelsen, da hun så chancen for, at den ville styrke hende psykisk og dermed hjælpe hende til at finde et nyt job.

I dag

Her til morgen ringede Nanna til mig – og hun var helt oppe at køre! For hun har nu fået nyt, godt og vellønnet job – en fastansættelse kun 10 minutter fra sin bopæl! Hun har fået intet mindre end hendes ønskejob.

Men ikke nok med det! Hendes historie er nemlig helt fantastisk!

I denne uge har hun fået tilbudt ikke mindre end 2 jobs, og hun har været til en lind strøm af jobsamtaler. Det hele er sket efter første modul (det 1. af 8 moduler) på NLP uddannelsen. På én uge blev hun inviteret til ikke mindre end 4 jobsamtaler og hun har måtte vælge mellem 2 gode jobtilbud. Efter hun har sagt ja til det ene, er hun blevet ringet op af ENDNU en virksomhed, der OGSÅ ville se hende til samtale! Forståeligt nok syntes hun selv, at det er noget nær et mirakel, som er sket på blot 3 måneder!

Jeg spurgte hende, hvad der havde skabt det overvældende flow i jobmuligheder og tilbud. Hun sagde, at den afgørende forskel var den forandring hun lavede på 1. modul af NLP Change Fitness Business Practitioner uddannelsen.

 

Forskellen, der gjorde forskellen!

Nanna kom nedtrykt (og nærmest som en undskyldning for sig selv) til modul 1 af uddannelsen. Det skyldtes at hun inde i sig selv troede, at

  1. der ikke var nogen, der ville ansætte hende – ja, hun var vel nærmest værdiløs i egne øjne, og
  2. det ville være svært (umuligt) at finde job i disse tider, og at
  3.  det ville være et kedeligt pligtarbejde at skrive ansøgninger.

Ikke underligt at hun nærmest havde opgivet på forhånd, og at hun ikke rigtigt kunne tage sig sammen til at skrive ansøgninger – for hvad ville det nytte?

På modulet bearbejdede hun sine negative overbevisninger, og hun gik derfra med 3 nye tanker om sig selv og sin situation.

De nye tanker var:

  1. Der er masser af jobs derude, som skifter hænder hver dag, og
  2. Jeg er værdifuld som medarbejder – jeg KAN noget, som mange vil have, og
  3. Det kan både være en både sjov og spændende udfordring at skrive en ansøgning, som sidder lige i øjet!

Kan du regne ud hvad det skift i tankerne betød? 

Nanna fortalte, at det skift i troen på sig selv, havde givet hende selvtillid. Det var nu både let og sjovt at skrive ansøgninger – ja, ansøgningerne nærmest sprøjtede ud af sig selv. Det betød også, at kvaliteten i hendes ansøgninger blev bedre, da hun nu havde sig selv (sine værdier og sit hjerte) med. Men det betød ikke mindst, at hendes udstråling til jobsamtalerne var bedre – mere selvtillidsfuld og succesfuld. Alt sammen årsagen til, at det kom flow i jobtilbudene.

Jobbene havde jo været der hele tiden!  Hun var bare ikke kommet i betragtning pga. hendes begrænsende måde at tænke og føle på!

Overvej lige et øjeblik, hvad der ville være sket, hvis Nanna IKKE havde bearbejdet sin begrænsende måde at tænke på. Sandsynligvis ville hun stadigvæk have været ledig – og hun havde hængt endnu mere med mulen. Det ville have gjort hendes chancer for at få et nyt job endnu dårligere – som en nedadgående spiral.

Nogle mennesker er lidt skeptiske, når jeg siger, at der sker ‘de positive ting som den enkelte deltager har brug for’ undervejs i NLP uddannelsen, og at det derfor er den fulde investering værd. Men jeg ser det altså igen og igen – både på jobfronten, på kærestefronten og på familiefronten. Der bliver sat skub i de positive forandringer!

Oprydningen i det negative, vi tror om os selv og om vores muligheder, sætter fuld fart på de positive forandringer i vores konkrete liv og dagligdag. En velkvalificeret dame som Nanna skal ikke arbejde mange måneder for at have tjent prisen på uddannelsen hjem. Hvad ville det have kostet hende økonomisk og menneskeligt at have hængt fast i arbejdsløshed? Forskellen på dagpenge og en velkvalificeret løn er til at føle på!

For dig betyder det ..

Står du i en situation som Nanna? Eller vil du forberede dig på, at det muligvis kan ske for dig? Du ved, gode folk bliver fyret hver eneste dag – ofte som lyn fra en klar himmel! Det er et fact of life – selvom vi helst ikke vil tro, at det overgår os selv.

Spørgsmålet er, om du vil du give dig selv de gode kort på hånden, allerede nu?

Så har du chancen for at få de gode værktøjer, der satte skub i Nanna på NLP Change Fitness Business Practitioner Uddannelsen, som du kan læse mere om her. Det gode ved uddannelsen er at den varer et helt år, så du har god tid til at lave de forandringer, som netop DU har brug for. Et år med støttende fællesskab og hjælpen til at komme videre. Det betyder dog ikke, at du skal vente et helt år med at få drømmejobbet – Nanna fik det på kun 3 måneder! Resten af året (og uddannelsen) bruger hun på, at lave de personlige forandringer, som skal til for VIRKELIG at slå til og blive den succes, hun gerne vil være – så hun sikrer sig at hun bliver helt uundværlig i sit nye job!

Se videoen her, og få Nannas 3 tips til at skaffe dig ønskejobbet.

Gå til uddannelsen der både pynter på cv’et, støtter dig i dit næste job og som hjælper dig konkret i din job/ledighedssituation her og nu, gå her.

Tilmeld dig nu, der er kun få pladser. Læs mere her

 

 

 

 

Close Menu