Jeg er et meget priviligeret menneske, fordi jeg beskæftiger mig med præcis det, jeg elsker at lave, og har gjort det i mere end 10 år. Det er jeg meget taknemmelig for.

Jeg kommer ind i coaching og udviklingsbranchen fra en karriere som  cand.brom. (levnedsmiddel- og  ernæringskandidat) med en karrierevej som flavourist (hvilket svarer til en parfumeur i parfumeindustrien) for internationale virksomheder. Et skift jeg valgte, da jeg lidt efter lidt blev bevidst om, at jeg ikke kun interesserer mig for ernæring og sund mad, men måske i endnu højere grad for psykisk og følelsesmæssig sundhed. Ja i det hele taget for at vokse som menneske og at hjælpe og assistere andre i at gøre det samme. Skiftet betød samtidig, at jeg kunne bruge mig selv og mine naturlige evner endnu mere præcist.

Jeg havde allerede (og parallelt med min karriere) videreuddannet mig, men tøvede alligevel med at tage det endelige skridt. Til sidst blev jeg blev jeg ‘hjulpet’ godt på vej af en fyring. En fyringen  der ‘tvang’ mig til at tage mig selv op til revision, og se mig i øjnene – til at finde modet og starte Mosaic i 2002. Mosaic som sidenhen knopskød til Mosaic Business.

Siden da har jeg hjulpet hundredevis af mennesker (og organisationer) med udvikling og vækst – af med stress, angst, manglende selvfølelse og af med udfordringer i parforhold, med helbred, ift job og til bedre valg. I jobsammenhænge er det ofte  karrierevalg, kommunikation, samarbejde og ledelse, der har været mine opgaver. Både private og erhvervsfolk på alle niveauer og private.

 Værdier

Jeg lægger vægt på, at skabe et fortroligt frirum for mangfoldighed, hvor du kan føle dig tryg, forstået og ok, som du er. Så du i fred og ro kan udvikle dig, lære og finde løsninger på de udfordringer og ønsker/mål,du har. Jeg lægger vægt på, at det både skal være trygt, men også sjovt og spændende at udvikle sig og lære nyt.

Min egen medicin

Jeg tager selv min egen medicin. Jeg har investeret meget i uddannelse og i egen personlig vækst – og jeg gør det stadigvæk. Jeg får supervision løbende og kender alle mine egne metoder (og mange andre), både som klient og kursist. Jeg kender derfor alt til skam, sårbarhed og til at stå ansigt til ansigt med det, der er sværest at se i øjnene – og min erfaring er at netop DET, rummer nøglen til udvikling og dermed løsning af problemet.

Privat

Privat er jeg mor til min dejlige datter Clara, og vi bor på Frederiksberg.

Et yndlingscitat:

Livet er det største eventyr

– H. C. Andersen

Min baggrund – uddannelser, kurser og primære metoder

Jeg er Psykoterapeut MPF (læs ‘Hvorfor vælge en psykoterapeut MPF?‘).

 • Systemisk familie- og organisationsopstiller (Human Vision samt andre)
 • HNLP Trainer og Coach (Neuro Energetics, Usa)
 • NLP Master (NLP Huset)
 • Hypnoterapeut (Hypnoseskolen)
 • Eneagrammet (NLP huset, Think About It, The Enneagram Institute, USA)
 • Psykoterapi (Gestaltterapi, Nordisk Gestalt Institut)
 • Cand brom – levnedsmiddelvidenskab (Københavns universitet – KVL)
 • Sjælslæsning (Soul Awareness)
 • Essensarbejde (Diamond Logos) siden 2009
 • Div fag på åbent universitet Psykologi
 • Div HD og merkonom fag
 • Energiarbejde Akasha (Makani) og Reiki (Lykka Theilman)
 • Mindfulness (Flere forskellige)

Vil du booke en tid nu – eller blot have en uforpligtende samtale? Ring eller skriv her

Læs mere om mine primære metoder her

Jeg coacher og underviser på dansk og engelsk. I do terapi and teaching in english, as well. Puedo coach en Español.

Close Menu