Sovepillen – 100% fri for kemi og bivirkninger

Bøvl med søvnen er bare noget af det værste, og noget der kan ramme alle i perioder. Ikke alle former for ’søvnbøvl’ behøver terapi eller coaching. Nogle gange er en hypnotisk afslappende aftenguidning designet til at slippe tankemylder, slappe af og falde i søvn, nok.

Mange mennesker har i perioder svært at falde i søvn – ofte fordi tankerne myldre rundt. Tanker, som vi i vågen tilstand holder i baggrunden, kommer op til overfladen, når vi lægger os for at sove. Stress, uløste problemer og uafsluttede følelser holder os vågne. Det er en negativ spiral, der bidrager yderligere til stress, da en god søvn er et helt basalt behov og forudsætningen for at vi kan være vores bedste. Ikke alle former for ‘søvnbøvl’ behøver terapi eller coaching. Nogle gange er en hypnotisk afslappende aftenguidning designet til at slippe tankemylder, slappe af og falde i søvn, nok. Andre gange er en kombination den bedste løsning.

Sovepillen – 100 % fri for kemi og bivirkninger er 23 minutters blid og nærende hypnotisk guidning  med stille baggrundsmusik – indtalt af Lene Eriksen.

Den koster 150 kr og du får et link til download ved at bestille på lenee@mosaic.dk.  Download den fx til din telefon, så du altid har den i nærheden, når du skal sove.

Du har en virkelig dejlig og blid stemme, Lene. Som smør. Jeg slapper fuldstændig af og føler en dejlig ro brede sig inden i.
– Helle, projektmedarbejder

Få Sovepillen 100 % fri for kemi og bivirkninger – send en mail til lenee@mosaic.dk nu.

Close Menu