Sovepillen – 100 % fri for kemi og bivirkninger er en blid og nærende guiding indtalt af hypnoseterapeut Lene Eriksen. 

Med blid og behagelig stemme – og efter alle hypnosekunstens effektive og blide principper – guides du til at slippe tankemylder, slappe af, flytte din bevidsthed fra hovedet og ned i kroppen. Det bringer dig videre ind i søvnen. Fortrinlig og effektfuld til både børn og voksne.

Din investering er kun 150 kr for 23 minutters lækker guiding med stille baggrundsmusik, der indhyller dig i tryghed og veltilpashed. Dette er 1/6 af prisen på en terapisession eller 1/8 af prisen på en hypnosesession. 

Når du har bestilt den hypnotiske sovepille her får du et link til download. Mange downloader den til telefonen, så den altid er i nærheden, når de skal sove.

Få Sovepillen 100 % fri for kemi og bivirkninger og vær frisk i morgen!

Du har en virkelig dejlig og blid stemme, Lene. Som smør. Jeg slapper fuldstændig af og føler en dejlig ro brede sig inden i.

Helle

projektmedarbejder

Med denne lydfil kan jeg falde i søvn i løbet af 10 minutter, siger min mor. Uden filen kan det tage op til 40 minutter.

Clara

9 år

Fantastisk til at falde i søvn på. Jeg har travlt på arbejde og mange bolde i luften. Selvom jeg cykler og får motion er det ikke nok til at geare mig ned – men sovepillen 100 % fri for kemi og bivirkninger, kan virkelig sende mig til tælling. Det er fantastisk!

Britt

Leder, forsikringsselskab
Close Menu