Enneagramgrundkurset er for dig, der ønsker at forstå mennesker bedre og få bedre forhold til andre enten professionelt eller privat. Dig, der vil have bedre relationer til dine kunder, dine klienter, dine samarbejdspartnere, din chef eller i familien.

Enneagramdagen giver dig en spændende og underholdende gennemgang af Enneagrammets 9 personlighedstyper med afsæt i mennesker, du allerede kender fra medierne. Kurset giver dig tidens mest præcise og anerkendte personlighedsmodel, som vil pynte på dit CV og give dig en fordel på arbejdsmarkedet.

Privat anvendes Enneagrammet til at skabe sunde kærlighedsrelationer, der holder i længden. Det bruges til at skabe gode forældre-barn relationer og til at udvikle børn med højt selvværd. Personligt bruges Enneagrammet til at målrette selvudvikling og personlig vækst. Det er en integreret del af psykologistudiet på Standford University.

Enneagramkurset er for dig, der:

 • Er nysgerrig på hvad Enneagrammet er – og på hvorfor alle snakker om det.
 • Gerne vil underholdes på en indsigtsfuld og meningsfuld måde.
 • Er nysgerrig på hvad Enneagrammet kan give dig og dine relationer – personligt, professionelt og privat.
 • Har lyst til at lære dine personlige styrker, udviklingsområder og dit potentiale bedre at kende.
 • Er træt af at opleve det samme problem igen og igen – og som gerne vil af med det og videre.
 • Ønsker at blive helt skarp på DINE unikke talenter og det særlige DU kan bidrage med til verdenen – og måske opdage at det, du tror er DIT særlige problem blot er din types særlige karaktertræk.

På kurset får du:

 • En inspirerende og ’lige-til-at-gå-til’ indføring i Enneagrammet og i de 9 måder at være menneske på.
 • Konkrete og inspirerende eksempler på Enneagramtyperne blandt mennesker du kender fra medierne.
 • Humoristisk og kærlig gennemgang af de 9 Enneagramtyper med fokus på deres særkender, drivkræfter, styrker (talenter) og mest nyttige udviklingsområder
 • Et værktøj der lægger grunden til, at du kan opnå mere frihed og kærlighed i dit liv

Efter kurset går du hjem med:

 • En perlerække af spændende ’aha’-oplevelser om dem, du kender, og om dig selv
 • Nyttig viden om de mennesker, du gerne vil have bedre relationer til
 • Tips til hvordan du spiller dine kort bedst muligt i dine private relationer
 • Større selvkendskab og ofte også et bedre selvværd

Hvornår og hvor?

Det intensive 1-dags Enneagramkursus foregår næste gang (opdateres)

 

Kurset foregår på Frederiksberg – adressen bliver oplyst i din velkomstmail.

Hvad er din investering?

Din investering for dette intensive, underholdende og nyttige 1-dags Enneagramkursus, hvor du kun skal investere blot en enkelt (arbejds-) dag i at blive klædt på med tidens mest præcise relationsværktøj, er kun 1500 + moms for virksomheder og 900 for private (kommer I 2 eller flere koster det kun 700 kr pr person)

(Normalpris 2.497,- kr. + moms)

Du undervises af:

På kurset undervises du af Enneagramspecialist og coach Lene Eriksen.

Lene har beskæftiget sig med Enneagrammet i mere end 10 år, og hun er især kendt for sine  virksomhedskurser, hvor hun på en underholdende, kærlig og  ’ind-til-benet’ måde, bidrager med super konkret mellemmenneskelig forståelse. Forståelse der er lige til at gå ud og skabe bedre relationer og resultater med.

Lene er uddannet indenfor Enneagrammet på forskellige skoler. Hun betegner sg selv som ’Enneagram-nørd’, og føler at det især er hendes ‘liv med enneagrambrillerne på’, der har skabt hendes store viden om og indlevelse i typerne. Især bidrog samlivet med den tilsvarende ‘enneagramentusiast’ Nicky Brandt væsentligt til hendes viden. Lene fungerer i det daglige som erhvervscoach med særligt speciale i udvikling af kommunikationsfærdigheder, sænke stressniveau og styrke lederskab. Lene hjælper stressramte til genoprejsning efter en nedtur – og ledelsen med at skabe et stressfrit miljø.

Mad og drikke?

Der vil blive serveret kaffe og te undervejs. Frokost må du selv stå for – eller du kan deltage i fælles indkøb af sandwiches (husk kontanter).

Vær sikker på din plads

Bindende tilmelding foregår efter først til mølle princippet, da der er begrænset deltager antal.  Vil du sikre dig din plads, skal du være hurtig! Forbehold for udsolgte pladser.

Sådan bliver du tilmeldt

Tryk på linket her og skriv, hvem du er. Husk at skrive den dato, du ønsker at deltage. Skriv også navnet på de personer, du tilmelder dig sammen med, så du får din rabat på 200 kr.

Close Menu