Træt af ‘BØVL’?!? Så se her:

Vil du have bedre relationer? Blive bedre til at kommunikere med forskellige mennesker – og måske endda med dig selv? Vil du lære mere om mennesker og det der sker mellem os?
Så skulle du ta’ og kigge lidt på NLP – Nyt Lys i Pæren!
Lige NU har du chancen for at komme med på et gratis NLP minikursus for nysgerrige, hvor du får en spændende rundtur og ’ind-til-benet’ intro – både til NLP og til det særlige ved Mosaics Humanistiske NLP uddannelse. Samtidigt får du indsigter til dit eget liv.
Som med alt andet er der også om NLP flere meninger. For mig er NLP et supplement til det, vi ellers går og laver – både privat og på job. Som jeg ser det, er det en gave man giver til sig selv – en gave der samtidigt gør, at det vi ellers laver, bliver lettere og sjovere, fordi man slipper for en masse ’basis-bøvl’ med fortolkninger, fejlkommunikation og tunge personlige udfordringer. Det sker automatisk, når vi har brugt et års tid på at udvikle os selv, fået en perlerække af personlige indsigter, og er komme af med nogle negative vaner, noget negativ personlig bagage og samtidig har styrket vores kommunikation med de skarpe sproglige NLP værktøjer.
Da de fleste af os skaber vores resultater og gode oplevelser i samspillet med andre mennesker, påvirker relations- og kommunikationsværktøjerne på NLP uddannelsen selvfølgeligt også vores faglighed indirekte. Direktøren, der har en NLP practitioner, bliver en mere tydelig og stress-resistent direktør. Kropsterapeuten en mere coachende og sproglig skarp behandler. Forælderen med en NLP practitioner, bliver en mere tilfreds og afbalanceret forælder, coachen eller psykoterapeuten bliver en mere effektiv og fleksibel coach/psykoterapeut, når hun/han supplerer det hun allerede kan med de kreative kommunikations- og udviklingsværktøjer i NLP pakken kæresten en mere attraktiv kæreste og den selvstændige en endnu mere selvsikker og kreativ iværksætter. Ja, jeg kunne blive ved…. Derfor kan du være heldig at møde alle disse mennesker på uddannelsen.
Så, snyd IKKE dig selv for denne unikke chance for at få dig en sjov og spændende oplevelse med indsigter om dig selv og om dine relationer til andre mennesker.
Læs mere om NLP minikurserne.

Kærlig hilsen
Lene

Close Menu