Tyrkiets skærgård – jeg var HELT solgt!

Forestil dig, at det sidste du oplever, inden du falder i søvn, er synet af den sorte stjerneklare nattehimmel lige oppe over dig. Den lette brise mod dit ansigt, den svage lyd af vandets klukken og skibets lette bevægelser, der blidt vugger dig i søvn.

IMG_1172

Forestil dig, at det første du oplever, efter en lun sommernat på skibets dæk i den friske luft, er dagen der gryr – hver morgen i en ny smuk bugt i den tyrkiske skærgård.

Cikaderne starter deres sang kl. 5.45 og solen stiger op bag bjergene, mens der langsomt  kommer liv i skibets besætning og kursister, der sover på dækket. En efter en sætter de sig op – nogle sidder bare og nyder at endnu ny smuk og solrig dag starter, en enkelt skriver lidt dagbog, en fotograferer skærgårdens skønhed, en læser sin bog og én efter én bliver de klar til at tage dagens første svømmetur i det azurblå lune hav. Nogle fortsætter med yoga, mens andre bare sidder og nyder udsigten til solen der langsomt stiger op.

Forestil dig så, at du hvert måltid i en hel uge overgår det forrige. De lækreste retter af solmoden grønt og frugt, kød og fisk af bedste kvalitet og friske æg fra gårdhøns. Det ene måltid mere lækkert end det næste – der er en sand rigdom af nuancer og krydderier, der langt overstiger det vi kender fra tyrkiske restauranter herhjemme. Det er så lækkert at kursisterne snart begynder at snakke om at skibets kokke burde skrive en kogebog, som de kan få med hjem.

Kursusleder Lene E og  Rejsearrangør Marianne DDet var de rammer jeg oplevede, da jeg underviste på Livsboost – kursusferien ombord på Mariannes luksus træskib i den Tyrkiske skærgård – og jeg var HELT solgt!

For Marianne og hendes crew forstår virkeligt at skabe de skønneste og mest autentiske rammer for afslapning, nydelse, selvudvikling og vækst. Det var næring helt ind i sjælen – stressforløsning på allerdybeste plan.

Hele ugen blev vi vartet op på alle måder. Alt bliver bragt, rengjort og serveret for dig af den beredvillige besætning – du skal bare nyde livet, forkæle dig selv, gå til kursus, slappe af, svømme, solbade og nyde samtaler med medkursister – eller bruge tid i dit eget selskab.

Ja, jeg måtte flere gange knibe mig i armen, over så genialt disse kursusrammer støttede op om mit Livsboost kursusprogram. Alt gik op i en højere helhed – programmet, naturen, maden, skibet og kursisterne. Allerede på 2. dagen kom flere af kursisterne og sagde: ”Lene, det her, det er virkeligt genialt!”

Kursusprogrammet på Livsboost tilpasses 100% til dig og dine behov. De guidede meditationer og opstillinger giver indsigter og udvikling på en støttende måde. Du vil opleve en balance mellem livsnydelse, afslappende ferie og kursus, hvor du kan blive klogere på sig selv.  Du kan og gå til og fra kurset, som du har lyst til og behov for og kombinere det med at hvile ud, solebade, læse eller svømme efter behov. Sidste år var der en kursist, der op til kursusferien havde kørt sig selv så hårdt, at hun kun havde brug for at hvile ud, de første dage om bord på skibet. Først på 3. dagen var hun klar til at begynde på Lene T og Mariannekurset. Kursusprogrammet er designet på det sagtens kan lade sig gøre at gå til og fra.

Men det mest spændende sådan en uge er selvfølgeligt menneskene. Mennesker med hver deres ønske om livsboost og hver deres grund til at vælge ferien hurtigt finder et fællesskab og fælles fodslag gennem et fælles ønske om et boost i livet – om self compassion og vækst. Gennem opstillinger findes der hurtigt en omsorg og interesse for hinanden. Grin, nydelse og dybde kan forenes – om morgenen i vandet, om dagen på kursus og om aftenen på dækket.

Kursusferien sidste år var udsolgt og flere  af deltagerne sagde at det er den bedste ferie de nogensinde har været på. Derfor har vi valgt at holde 2 Livsboost kursusferier i løbet af sommeren 2015. Den ene i uge 28 og den anden i uge 31.

Der er kun 10 eksklusive pladser på sådan en kursusuge – så vil du med, skal du booke din plads hurtigst muligt.

Kursusferien LivsboostDu kan tilmelde dig hos rejsearrangør Marianne Dümen på info@marrem.com

Tag gerne en ven med, hvis du vil dele ferien med en du kender.

Close Menu